ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birebir aynı motorlu 301 kullandım 1 sene. 300k km de almıştım gösterdiğim usta 750 bin km yi gören var bu motorla demişti (usta satıcının ustası değildi daha önceden tanıdığım kendi ustamdı). Ben 340 bin km de yağ değiştirmek dışında hiçbir masraf yapmadan sattım. Alan oto kiralamacıydı elinde söylediğine göre aynı araçtan 7-8 tane daha varmış ve 500k km leri rahat görür diye söylemişti oda. Sonrasında aynı aracın taksi halinede bindim 600k km civarındaydı.

170k km çokta diyemeyiz, azda diyemeyiz. Kullanımı önemli önceki sahibi nasıl kullanmış ona bakmak lazım, iyi bir ustaya göstermek lazım. Bu araçlarda sıfır bile olsa hafif üfleme var yazarlar expertizde (hdi motorlarda sanırım normal kabul ediliyor o durum yinede iyi araştırmanızı öneririm) o yüzden expertiz dışında iyi bir ustaya da gösterip almanız daha sağlıklı olacaktır.

Bunlar dışında araç yakıtı koklar uzun yolda 3.5lt civarında olur, şehir içi ben 5lt üstünü çok görmedim.

Bunlar dışında bildiğiniz fransız arabası yürüyen teneke

Bütçem o seviyede ise benimde tercih edeceğim araç c-elyse veya 301 olur (birebir aynı araç ikiside).
Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim bütçem maksimum 550k,

Konfor aramıyorum sanayi masrafı az olsun yakıtı koklasın yeter

Araç için sizce ne gibi bir fiyat teklif etmeliyim ?
Trigeri 40bin km önce değişmiş ortalama ne kadar daha gider ? Veya değişmesi durumunda masrafı ne olur ? Ona göre satıcıya teklif edeceğim,