Gazı var. Bizim de 1 yaşına yeni girdi, çok kriz geçirdi. Genelde damla şeklinde hiçbir işe yaramayan gaz damlaları veriyor doktorlar. Hiç bir işe yaramıyor. Gaz damlası firmasının bir oyunu oldugunu dusunuyorum. Bariz hiçkimse de işe yaramıyor fiyatı 450 liraydı 6 ay önce. Fakat "colex" isimli şurup önerdi şuanki doktorumuz ozaman. Kesinlikle çok işe yarıyor. Net bir gün sonra etkisini göstermeye baslıyor. Doktorunuza sorup kullanın.
Bunun dışında hem ağızdan hem de alttan gazını çıkarmanız lazım. Bunun için de bazı etkili yöntemler var. Yani sadece omzunuza alıp gazı çıksın diye beklerseniz o gaz çıkmaz. Net şekilde ağızdan o gazın çıktığını duymanız lazım. Karnının rahatladığını hissetmeniz lazım. Bence gaz çıkarma yöntemi birçok kişinin uyguladığı gibi değil. Biz bir videoda görmüştük. Bir elle arka popo kısmından tutup diğer eli de mideden yukarıya doğru tek bir hamle yapıp gazı tek hamlede çıkartabiliyorduk. O videoyu aradım bulamadım. Biraz araştırırsanız mutlaka o yöntemi görebilirsiniz.
Son olarak her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkartmanız gerekir. Direkt uyutursanız rahat uyumayacak, kalkacak ve yeniden krize girecektir.