Omuzuna yatır Sırtına gaz çıkarımken yaptığın gibi hafifçe vur veya masaj yap. Bazen sen yağ bazen annesi ama ağlama huyu kesilene kadar Anne baba dışında kimse yapmasın bebek bu anne /babamın hareketi diye bilsin.
Anlattığından anladığım:
Akşam saatlerinde ( Anne/ Babanın birlikte olduğu saatler) Sizi özlüyor ve bağ kurmaya çalışıyor. Bu dönem çok önemli Anne Baba ile Bağ kurma dönemi Sürekli sarılın ,Gece birlikte yatın, Sürekli karşınızda adam varmış gibi onunla Konuşun,Sürekli Öpün fizki olarak temas edin. (Sadece Anne ve baba Diğer akrabalar hastalık anlamında riskli )
Bu dönemde bağlanma olmazsa Bir daha asla olmaz ve Bunun sonucu "iyi arkadaştan öteye geçemezsiniz" Yani sizi Anne veya Baba olarak kabul etse de şuur altında boşluk hep olur.
Bu gün çok konuşulan herkesin yakındığı : Saygısız ,Şiddet dolu, Korkak, İradesiz vs. gibi şikayetlerin kaynağı budur