ağır hasar almaları etik değil ancak ölümlü kazayada karışabilirdi.
hayatı boyunca unutamayacağı maddi bir kazık yerse belki tekrar aynı hatada bulunmaz. umarım ağır hasar kaydı alırlar.
maalesef işte olan kaza yapana olmuyor. aile bireylerine oluyor.
''ehliyetsiz alkollü biri arabayı habersiz alıp kaza yaptı'' özellikle bu cümle bazında tuhaf duygulara girmiş olsam da ehliyetsiz ve alkollü olması hasar durumunu etkilemez, sadece kusur ve yiyeceğiniz cezayı etkiler.
Ağır hasar ; hasar kaydında aracın tamir masraflarının araç değerinin %70'inin altında kalması, ağır hasarlı yani pert araçlarda ise %70'in üzerine çıkmasıdır. Yani airbagvs. ile pek ilgisi yok, çıkan tutar %70 üstüyse ağır hasarlıdır.
burda %70 lik ne var onu anlamaya çalışıyoruz. resimlerde bir şey yok. arkadan çarptma yani hasar kaydı 290 binlik ne var araçta.