Herkesin illaki bir bilgisi vardır bilgiyi polarize etmek etik olmaz fakat benim merak ettiğim Wordpress sizi uğraştırır diyen kim? Ve hangi akla mantığa hizmet sizi böyle bir karamsarlığa sürükledi. Sanırım söyleyen arkadaş çaresiz birine karşı empati kurma yetisini kaybetmiş biri.
Mesela daha bir ay oldu bir müşterime Wordpress e-ticaret sitesi kuralı Pos entegrasyonuna kadar herşeyi yapıp teslim ettim. Şuan kazancıda google indexi de müşteri getirisi de gayet iyi. İlerleyen zamanda adsense alır daha da ilerler veya almaz ilerlemez o onun bileceği birşey.
Size tavsiyem siz bütçenize göre hareket edin. Zaten bütceniz düzeldikçe sizlerde neler yapabileceğinize net karar vereceksiniz.
Yani aylık 1.000 TL shopfy vermek yıllık 12.000 TL demek
diğer önerilenleri saymıyorum bile. Bence siz ya GNU bir e ticaret scripti kurun veya wordpess.
Bu wordpresste olabilir opencartta olabilir laravel e ticaret scripti de olabilir veya herhangi bir php scriptte olabilir. Kendinizi yormayın bence fazla.
Mesela 12.000 liraya 12 yıllık domain ve hosting ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.