Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Dikkate alacağıma emin olabilirsiniz, müşterilerim çoğunluğu burada kendileri ile eskiden beri çalışıyorum. Türklerin sadece Karadağ'da değil tüm dünyada aynı şekilde görüldüğüne emin olabilirsiniz. Daha önce farklı ülkeleri gezmiş biri olarak bunu söyleyebilirim. Bulgaristan- Hollanda-Fransa Almanya-veya Amerika'ya gidene de tek tavsiye Türk ile muhattap olma denir sanırım duymuşsunuzdur. Karadağ standartları Türkiye den daha beter derken o konuda katilmayacagım size, sebebi şu; sizin için Sağlık sistemi bir standart olabilir benim için sessiz sakin huzurlu bir yer olması. Grip olan Karadağ vatandaşları ne yapıyor acaba onlarda başka bir ülkeye tedavi olmaya mi gidiyor? Hevesimin kaçması gibi bir durum olmaz hocam sıkıntı yok

ben bir hevesle çıkıp gelmedim.
Karadağ hükümetinin Türkiye ile anlaşması var acıbadem hastahanesi ile. Sigortası olanlar Türkiye'ye gidebiliyor. Evet kesinlikle sağlık sistemi çok berbat, doktor bulamazsınız ciddi rahatsızlıklarda. Ekonomi olarak şöyle özetleyeyim hocam ben oradayken yaklaşık 3 ay önce, asgari ücret 450 ev kiraları bir aile için 1200 euro civarı çok ciddi paralar. Ayrıca oranın halkına göre konuşacak olursak dışarıda yiyecek ucuz değil. Ekonomiyi bir şekilde aşabilirsiniz ama Türklerden uzak durun yeter

Yabancı diliniz iyiyse türkçe konuşmaktan bile kaçının. Karadağ türklerin batağı hocam, bütün illegal işleri oradan döndürüyorlar ve para kazanmak için her şeyi yaparlar.