Forumda proxy sağlayan bir arkadaştan aylık proxy almıştım. 10+ Saatlik kesintilerden bıktığım için iade istedim. Kesintiden önce 2 gün belki kullandım belki kullanmadım sistem bildirim atmadı kesinti oldu mu bilmediğimden hak geçmesin diye 2 günlük ücreti kesmesini istedim. Günlüğünü normal fiyat yerine 2 katı fiyattan keserek iade etmişti. Onu da forum zoruyla yaptı.
Telegramdan da artislik yaparak engelledi. Şikayet konusunu raporlayacağım eksik yaptığınız için dediğimde de "tehdit ettiğim için" trade ve şikayet konusu silinmişti. Anlayacağınız birkaç doların peşine hayatı pahasına düşüp inadına iade yapmadı. Forumda da seçeneğim kalmadı. Kredi kartı itirazından seve seve geri aldım o ücreti.
Böyle birkaç doların peşine düşüp ben en iyisiyim komplexine sahip hizmet veremeyen kendini kurumsal sanan çocuklardan birkaç dolarınız da olsa uğraşıp alın arkadaşlar. Ben müşterim daha iade istemeden ürünü ne kadar kullanırsa kullansın sorun yaşıyorsa tam iade sağlamaya çalışıyorum. Bu gibi çocuklar birkaç doların peşine hayatı pahasına düşüyor. Bunlar kurumsalsa ben değilim.