afaruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostlar bulunduğum ilde yerel bir tesettür butik mağazasıyız ,e ticarete atılım yapmak istiyorum .Ama bir kaç günlük tecrübelerime göre e ticaret sitesi açmak sorun değil asıl mevzu açtıktan sonra trafik çekmek miş?Burdan birkaç arkadaşla irtibata geçtim konu hakkında konuştuk bir kaçı wordpress yapın oynaması kolay olur bir kaçı wordpress sizi yorar siteye trafik çekme konusunda sorun yaşarsınız bir kaçıda ikas,shopfy, tarzı yerleri tavsiye etti.şimdi durum şu ki ikas benim bütçemi aşıyor normal web site ve shopfy benim bütçem için daha elverişli .Asıl mevzuya gelecek olursak siteyi açtıktan sonra beni yormayacak hem arayüz hem trafik çekme konusunda beni memnun edecek hangi platformu seçmeliyim,çünkü iş olsun diye site açmak istemiyorum hedeflerim var ve satış odaklı çalışmalar yapmak istiyorum bütçem dahilinde bu kardeşinize ne önerirsiniz ne yapmam benim için daha doğru bir adım olur ?
"trafik çekme konusunda beni memnun edecek hangi platformu seçmeliyim "
Platformla direkt olarak ilgili değil aslında trafiğin gelmesi, sonuçta ticaret yapacaksınız ürünlerinizin reklamı ile trafik çekmek en mantıklısı olacaktır.
Wordpress ile ilgili olaraka SEO yaptırmanız öne çıkaracaktır sizi, İkas ve diğerlerinde seo olayı nasıl oluyor tam bilmiyorum.
Sonuç olarak wordpress ile güzel bir site yaptırıp seo ayarlarınızı güzel yaptırdıktan sonra sosyal medya hesaplarından reklam ile müşteri çekmeniz daha iyi olacaktır.
Bunlar işin bencesi tabi ki böyle yapın demiyorum