cihansvlgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 Kişiye sordum bmwde benzinden uzak dur denildiği için 40.Yıl felan bakmadım direk dizel
Sen forumdakilere bakma bence buradaki kitle pek seni anlayabilecek bi kitie değil yorumlara bakarsan megane al sıfır araba al gibi şeyler söyleyenlerle dolu sanki senin aklın onları almayı kesmiyormuş gibi bir de severek binemeyeceğin araçları öneriyorlar, Dizel motorları bmw de ömrü 150.000 kilometredir bunu asla aklında çıkarma.. Benzin ise 200-250.000 km ye kadar gidebiliyor. Bunu sanayideki ustam söylüyor zira gözlerimle görmesem inanmam her gün en az 3-5 tane 320 motor yapar kendisi, burada popüler bir ustadır ve hepsi de dizel motor olur genellikle, onun haricindeki sıkıntıları da unutmaman lazım tabii.. hem benzilide hemde dizelde olan ortak problemler var turbo valfi, turbo hortumu tahrik problemleri vs vs gibi bunlardan zaten kaçarın yok ancak dizel seni üzmesin dostum, alacaksan benzinli al, buradakilere bakma sanayide ustaya sor burası r10 sonuçta bmw gibi arabalardan pek anlamayanların ama çok yorum yapanların olduğu bir yer taktir senin