Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni yolculuğunda başarılar diliyoruz..
Eyvallah patron

ozhmo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun fakat turist vizesi almışsınız 1 yıl içinde max 6 ay kalabiliyorsunuz fazla kaldığınızda vizeniz yanıyor aynı vizeden bende de var vizenizi kötüye kullanmamak adına mahsuru yoksa ne yapmayı düşünüyordunuz ben de kısa süre içinde gelmeyi düşünüyorum.
Daha önce de dediğim gibi, henüz ne yapacağıma tam olarak karar vermiş değilim. Eğer kalmaya karar verirsem, kesinlikle iltica gibi yollara girmem. Dil okuluna gidip, öğrenci vizesine çevirebilirim. Aslında alternatifler fazla. Belki de hayırlı bir kısmet çıkar evlenirim

Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun cem abi
Teşekkürler kardeşim

racnoss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin adınıza sevindim, niye derseniz her gün şahit oluyoruz memleketin ne kadar kötü ve iğrenç bir durumda olduğuna.

İzmir'e geçenlerde gittim İzmir İzmir olmaktan çıkmış kültürü silüeti insanı hiçbir şeyi kalmamış, hatta ve hatta çer çöp haline gelmiş. Belediyecilikten şundan bundan ziyade, memleketteki kara cehalet ve yozluk bile hissettiriyor kendini lağım kokusundan. Basmane Alsancak Karşıyaka buca bostanlı vesaire veasire turladığımdaysa, bildiğiniz şehrin varoşların şehri haline geldiğini gördüm.

Alsancak Kordon falan hak getire, Sürekli kavgalar, azıtmalar iki adım atmaya görün bir olay ve polis aracı bitiveriyor. Göçmeni çingenesi bir harmoniden ziyade şehir bildiğiniz leş olmuş yani. Fuhuş kavga patırtı gürültü suç muç bildiğiniz membağı haline gelmiş. İzmir Alsancak kordon tarafının o tatlı silüetinden, cümbür cemaat milletin kordon boyu çimlere serilmesinden, bayram havasından neşesinden hiçbir eser kalmadığı gibi üstüne bir de, Getto halini almış oralar. İğrençlik falan diz boyu.

Bir de bu şehrin kokusuna, silüetine de yansımış resmen. Buram buram lağım kokusu çekiyorsunuz. Bildiğiniz ülkemiz insan profiline ayna tutar hale gelmiş İzmir resmen, İzmir İzmir olmaktan çıkmış. Hayırlı uğurlu olsun, Amerika'da yeni bir hayat, ve tüm bunlardan uzakta mutlu olmanız dileğiyle.

Hayırlı geceler.
Maalesef ne iktidar halk için çalışıyor ne de muhalefet. Hal böyle olunca her şey, her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Söylenecek çok şey var ama, bir yere kadar dile getirebiliyoruz. Çok teşekkür ederim.

By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen işini bilirsin abim. başkada bir şey demem
Bilir miyim bilmiyorum ama bakacağız kardeşim

CanCan93 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şey gönlünüzce olsun hocam
Teşekkür ederim

KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, Abd güzel tercih. Gidip zenci gettosuna taşınmadığın sürece güvenlik, hayat kalitesi ve pek çok konuda dünyanın en iyi yerlerinden biri. Kanada gibi yerler daha sıkıcı yerler bu arada. Soğuk vs zaten söylemiyorum bile. Adamların nüfusunun çoğu coğrafi kötü şartlardan dolayı abd sınırında yaşıyor, en insani şartlar orada var diye, onda bile yılın hatırı sayılır zamanlarında kar ve soğuk etkisindeler.

Abd`de kurallar katı, cezalar ağır. Bu yüzden düzen var ve herkes kurallara uymak durumunda kalıyor. Bugüne kadar gezdiğim ülkeler arasında tekrar tekrar gittiğim ve gitmeyi düşündüğüm tek ülke diyebilirim

Hayatının Abd kısmında başarılar dilerim, umarım istediğin gibi olur herşey.
Kesinlikle haklısın. Ben de Avrupa'da 6-7 ülke gezdim ama burasının başka bir aurası var. Gelirsen beklerim Teşekkür ederim.

ELLAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun abi ❤
Teşekkürler kardeşim

dandanakan01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun bu arada trump seçilir
Umarım Trump seçilmez diyelim, teşekkür ederim

Furkan YAZICI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rabbim bizede nasip eder inşallah üstadım. Aileni de yanına getirecekmisin ? Direk ailen ile birlikte gidememe nedenin nedir ve ben ailem ile gidebilirmiyim benimde niyetim orada yaşamak artık tabi şartlar nedir bilmiyorum. Ne kadar bir bütçe lazım ?
Amin, Yaradan herkesin gönlüne göre versin. Ailem dediğim bir kızım var zaten. Eğer kalmaya karar verirsem ve annesini ikna edebilirsem, tabii ki onsuz olmaz. Annem ve babam turist olarak gelir giderler Ben şanslıyım, burada kuzenim var ve şimdilik onun yanındayım. Eğer kimseniz yoksa, durum gerçekten çok zor.

Asynchronous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun, ne iş yapmayı düşünüyorsunuz?
Yeniceri ne yapar, internetten bir şeyler yapar Yani amacım o tabii ama oturtana kadar Doordash yaparım sanırım, teşekkür ederim.

Wloger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım orada kalırsın, şimdi sen yeni gittiğin için ülke sensiz kaldı diye ışıkları 1 dk filan söndürdüğümüzü zannediyorsundur.
İyi bir şey dedin sanırım, teşekkür ederim

ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu yeni gördüm, hayırlı olmasını diliyorum.
yeni bir hayat kurmaya ve yerleşmeye gittiğinizi anlıyorum. ülkemiz için kaymak tabakanın dışarı çıkması çok üzücü gerçekten.
Sebep olanlar utansın diyeceğim ama sanmıyorum. Yaradan hepimiz için hayırlısını kısmet etsin, teşekkür ederim.

iusta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol kazançlar diliyorum hocam.
Teşekkür ederim

TUANAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakkinizda hayirlisi, yazdiklarinizdan yerlesmek ve kalmak istediginizi anladim, sayet dogru anladiysam nacizane tavsiyem eticaret, amazon olur ebay olur.
Aklımda bir fikir olarak var. Ama dediğim gibi henüz kesin değil. E ticaret ise kesinlikle olacak, teşekkür ederim

baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin adına çok sevindim abi, her şey gönlünce olur umarım. 🙏🏻 Kalıcı olarak mı gittin yoksa geri dönecek misin?

Birde hep videolarda görüyorum, tüm evler müstakil fakat fotoğraftakiler daire gibi duruyor. Onlarda müstakil mi yoksa Türkiye’de ki gibi daire mantığı mı?
Büyük şehir merkezlerinde apartmanlar var. Fakat buradaki her ev müstakil ve triplex. Teşekkür ederim kardeşim

baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bir ülke abi sence beğendin mi 😊
Gördüğüm kadarıyla güzel. Fakat dil konusu sorun. Ben A2 seviyede İngilizceye sahibim ama hiç anlamıyorum. Sokak İngilizcesi çok farklı. Konuşuyorlar ama hiç anlamıyorum

----------------------------------------