Hocam Karadağ da 9 ay kalmış biri olarak, çok yanlış bir ülkeyi tercih etmişsiniz. Karadağ, standartları türkiyeden daha beter. Genel olarak balkanlar bu şekilde, bir avrupa ülkesine gitmediğiniz sürece refah bulamazsınız. Öncelikle Karadağ'da hiç bir türk'e güvenmeyin. Ben Karadağ da yerel bir inşaat firmasının sosyal medya yönetici olarak gittim ayrıca kendi mobil app'mi orada geliştirdim Karadağ yereli için. Oradaki türklerin %99'u ***********, forex veya bet işi yapıyorlar. Halkın gözünde tüm türkler azılı suçlu ve dolandırıcıdır o yüzden çok fazla ırkçılığa maruz kalacaksınız. Sağlık sistemi diye bir şey zaten yok, mecbur grip olunca bile Türkiye'ye gelmek zorunda kalacaksınız. Hevesinizi kaçırmak gibi olmasın, size tek tavsiyem yardım etmeye çalışan türke bile güvenmemeniz. Hepsi ezelden *********** ve suçlu.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Dikkate alacağıma emin olabilirsiniz, müşterilerim çoğunluğu burada kendileri ile eskiden beri çalışıyorum. Türklerin sadece Karadağ'da değil tüm dünyada aynı şekilde görüldüğüne emin olabilirsiniz. Daha önce farklı ülkeleri gezmiş biri olarak bunu söyleyebilirim. Bulgaristan- Hollanda-Fransa Almanya-veya Amerika'ya gidene de tek tavsiye Türk ile muhattap olma denir sanırım duymuşsunuzdur. Karadağ standartları Türkiye den daha beter derken o konuda katilmayacagım size, sebebi şu; sizin için Sağlık sistemi bir standart olabilir benim için sessiz sakin huzurlu bir yer olması. Grip olan Karadağ vatandaşları ne yapıyor acaba onlarda başka bir ülkeye tedavi olmaya mi gidiyor? Hevesimin kaçması gibi bir durum olmaz hocam sıkıntı yok

ben bir hevesle çıkıp gelmedim.