Sanalgezgin57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 34 yaşımdayım cesaret edemem. Siz iyi cesaret etmişsiniz. Bol şans dilerim. Yeni hayatınızda mutluluklar.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bazen gözü karartmak lazım

LETRX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde taşınma düşüncem var hocam ev kiraları ve yaşam kalitesi nasıl, kalite olarak tr den iyi olacağını biliyorum, fakat bir çok kişi kötülüyor.
Bulunulan şehir ve bölgeye göre ev kiraları değişmekle birlikte en düşük 300 euro dan başlamakta 1+1 45 m2 bir daire için 300-500 euro gibi bir kira söz konusu. Kalite olarak Tr den tabi ki iyi siz kötüleyenlere bakmayın. Kaç defa gidip görmüşler Türk nüfus yoğunluğu artıyor.

imdelibas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım her şey gönlünüzce olur.
Çok teşekkür ederim.

Emka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim yolunuz açık olsun
Çok teşekkür ederim.

By_Tarantula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle tebrik ederim hocam, Bereketli bol kazançlarınız olsun. Müsaitliğiniz varsa bu hafta, hayırlı olsun'a şirketinize uğrayabilirim.
Çok teşekkür ederim hocam. Geleceğiniz zaman Pm den iletişime geçin mutlaka görüşelim.

Alys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin gibi her zaman yenilere açıkları görmek bizlerin umutlarını tekrar açtırıyor başarılarınızın devamını dilerim
Çok teşekkür ederim. Hayatı sadece TR'den ibaret sanmamak, yeni insanlar, yeni yerler tanımak, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmaya çalışmak için yeniliklere açık olmak gerekiyor. Keşke dememek için bazen çıkan fırsatları değerlendirmek gerekiyor. Ailemizi de buna ikna etmek gerekiyor Yıllar önce Somali'den bir iş teklifi almıştım. 2 senelik sözleşme ile gidecektim ama o zaman ailemin gitmemem için baskı yapması sonucu vazgeçmiştim. O işi kabul edip gitseydim. 2 yılda ciddi miktarlarda para kazanacaktım. Para önemli değil diyecek arkadaşlar aynı söylemlerine devam edebilirler.

Skaylet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam, offshore host işi orada yasal mı acaba
Teşekkür ederim hocam.