Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.6 tdi motorlar ise bundan daha pahali okadar bütçe yok veya 1.2 tdi olup düşük kmli araçta yok yani 150bin km ile 180 binde çoğu ne yapsam kararsız kaldim
bi araç pahalıysa bir hikmet vardır hocam ucuz etin yahnisi lafı da burdan gelir. ben 200 bin üstü almıyorum tehlikeli bir kilometre expere sokarsın tertemiz çıkar içine bor vs katkı koyup sustuyurlar duman bile atmıyor ilk yağ değişiminde araç gidiyor. polo olmasın reno olsun temiz olsun yaşı yeni ve km düşük hasarsız araç alın kafanız rahat olsun şimdi 400 bin diyorsunuz alıyorsunuz 100 bin masraf yapıyorsunuz gene 500 bine geliyor. Ben araç almadan ilanları favlıyordum adam yazmış şura değişen şura boya okey. mesaj atıyorum hocam şurası değişen yazmışsın gelip expere sokacağım aynısı çıkmazsa garanti veriyor musun diyorum valla yok işte şöyle böyle laf yapıyorlar. En önemlisi bu exper neden önemli bazen ekleme change araçlar oluyor size denk gelirse o aracı polis alır paranız da gider. dediğiniz gibi 1.2 tdi ucuz nedeni belli. size önerim 1.5dci reno almanız çok iyi bir motor halen kullanılıyor.vag grubunun bakımı parçası vs renoya göre çok pahalıdır. sıfır araba alana kadar kafanız rahat araç binmek istiyorsanız dediğimi yapın hele araçlardan hiç anlamıyorsanız 100kmde araç alın en azından motor yemez.
1.4 tdi polo bakabilirsiniz illa 1.6 olmasına gerek yok kasa hafif araç güzel gidiyor.