bu düşünceyi yanlış buluyorum 0 dan kodlama işlemlerini çoğu kişi satın almak istemiyor artık hem zaman hem maaliyet açısından responsive ve çok fazla özelleştirilebilir seçeneği olmasından dolayı bence wordpress editörlerimizi"yazılımcı demiyorum" editör diyorum. hor görmek biraz mantıksız açık konuşalım alanında çok uzman bir wordpress editörü elementor proyla sayfayı uçurur ve şunu belirteyim sizin gibi kodlama yapmaması iş yükünün azaldığını veya beynini az yorduğunu göstermez. sadece görsel zekası ve editörlük becerisinin iyi olduğunu gösterir sırf bu yüzden websayfasını wordpresste yaptı diye 0'dan kodlayan bir insanın altında ezilemez bence çok mantıksız. bu durum gemiyle arabanın yarışması gibidir. aslında kategoriler bile farklı birisi adı üstünde wordpress

bunun kategorisi forumda bile farklı ve bence kıyas ürünü hiç değil saygılar iyi forumlar
Hocam zaten siz de demişsiniz, "alanında uzman editör." Ben bu cümlede geçen özneyi kesinlikle 3-5 sayfa wordpress kurulumu yapan sözde "yazılımcı" diye hor görmem. Benim de wordpress sitelerim var. Globale açılmış günlük binlerce trafiğe sahip siteleri wordpress ile yönetiyoruz. Yeri geliyor yüzlerce içerik olacağı zaman cms kullanmak zorunda kalıyoruz. Alın size uzman bir wordpress site.
https://www.harvard.edu/ Harvard University bile wordpress kullanıyor. Ben hor görmüyorum. Hor gördüğüm durum farklı. Şahıslar değil.

Saygılarımla.