yvolkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Çocuk var mıydı?
Teşekkür ederim hocam evet 2 çocuğum var 26-13 yaşlarında.

OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim.

ozcanal60 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yolunuz bahtınız açık olsun hocam. İnanın adınıza çok sevindim. Darısı başımıza inşallah
Amin çok teşekkür ederim hocam. İnşallah darısı sizin başınıza çok daha iyileri olsun diyeyim.

fyzki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılar üstat
Çok teşekkür ederim hocam.

MveM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim tüm şartların uygun olupta cesaret eksikliğinden yapamadığım olay 😄
Çok teşekkür ederim. Biliyorum içimizde çoğu insan da türlü cevherler var ancak cesaret eksik. Ben farklı ülkelerde bulundum bu yaşıma kadar hayat tecrübelerimde cesaret konusunda zorlamıyor

OwlKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam karadağ şartları nedir ve nasıl ülkedir?
Hocam Ülke olarak ufak bir yer. Şartları yaşadığınız şehre göre değişiyor yaşam maliyetleri çok yüksek değil. Özellikle TR ile karşılaştırınca Birim fiyattan, yani burada yaşayıp burada kazanıp burada harcayınca aynı birimi ödediğiniz her ücrette farkını anlıyorsunuz.

Hiç bir zaman kendi ülkemi vatanımı kötülemem ama maalesef herşey gözönünde kiralar 15-20 k arası bir ayakkabı 2k, ailece bir defa yemek yesen 1-2 k dan aşağı ödemiyorsun, eve her gün alışverişe çıkıyorsun (günlük mutfak ihtiyaçları) artık bir poşet malzemeye 500 tl yetmiyor bile bunun içinde öyle et, tavuk deterjan vs yok. Evde yaptığın bir yemeğin maliyeti bile aşırı yükseldi 4 kişilik menemen yapayım ailece yiyelim desen bile 100 tl tutuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.