Merhaba. Bi dizüstü bilgisayar almak istiyorum ama hangi model veya hangi marka almalıyım karar veremedim. Hangi özelliklere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. Genel işlerde kullanılacak fazla zorlanmayacak. Üniversite öğrencisi için. Ama gerektiğinde oyun da oynatsın kasmasın istiyorum. Bütçe 15 20 bin civarı. Ne önerirsiniz?
Hp Victus modellerine bakabilirsin, bende senin gibi 1 ay önce bilgisayar arıyordum hem üniversitede not almak vs için hemde akşam geldiğimde rahatça tüm oyunları oynayayım diye. Victusun Amd ryzen 5 5600H 16 gb ram 500 gb ssd 1 tb ssd Rtx 3050 yi ben 18.500 e aldım ikinci el olarak garantili ve temiz şekilde. Sana tavsiyem leptopcular dan vs alma kişisel satanlardan temiz bulursan al. Soğutma konusunda hp victus bir çok leptop tan daha çok ileride kullanıcı yorumlarına görede. Pil konusunda tabikide bu 3050 lik canavar sömürür fakat düşük güç moduna alınca beni 4 5 saat idare ediyor. Leptopların ekran kartlarında watt değeri önemli oluyor benimkisi 75 w valorant 300 350 fps görüyorum orta ayarlarda. oyun oynarkende maksimum fanı açarsan hiç bir sorunu kalmaz tertemizdir. tavsiyemdir.