Erkani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende rapor etmiştim ama haftalardır hiçbir yanıt gelmedi konuyu bile unuttum açıkçası.

Sizin reporta dair işlem sonucu mesaj olarak tarafınıza gönderilmiş.
Sebep: Açık arttırmadan dolayı verilen negatif tradeler kaldırılamaz. Karşı tarafla bu durumu konuşabilirsiniz.
Tarih : 6 Ekim 2024

DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşver hocam uğraşmanı tavsiye etmem, kanıtlarıyla birlikte tradeyi raporluyorum silinmeyip üstüne kanıt göster diye report mesajı geliyor . Gönderdiğim ss yi süs olarak görmüşler sanırım

Yani tradeye bakan modların değişmesini beklemek lazım , değiştiği gibi rapolarsın ben öyle yapacağım

adam açık arttırmasında kargo kime ait belirtmemiş ortak ödemeyi kabul etmedi bende almadım karşıyla konuşmamın ss de ekledim gelen mesaja bak
Sizin konunuza gelirsek ilgili tradeyi ve reportunuzu inceledim. Haklı olduğunuz taraf yok. İlgili moderatör kural neyse onu uygulamış.
Teklifte bulunmadan önce sormanız gerekliydi, öyle düşünmüştüm gibi bir açıklamayla kendinizi haklı çıkartamazsınız.
Satıcı tamamen haklı. Kanıt olarak ilettiğim dediğiniz ekran görüntüsü ise normal bir konuşma. Herhangi bir kanıt niteliği bulunmamaktadır.