Sorun insanların yazılımdan az yada çok anlaması, iyi yada kötü yapması yada ajans/firma olup olmaması değil, sorun bu ülkedeki yazılımcıların genelinin iş ahlakına sahip olmamasıdır!
Ve sorun sadece yazılımcılar ile alakalı değildir, esnafı, taksicisi, tamircisi, oy vereni ve oy verileni, kısaca bu millet ile alakalı! Bu millet temelleri dinamitle yerle bir edilmeye çalışılmış ve bundada genel olarak başarılı olunmuş bir millet. Kendi hatasını görmez, doğru iş yapmak istemez, böyle bir derdi ve gayesi yoktur. Genel olarak böyledir, 100 kişide 1 tane iyisi çıkar, harbi kaliteli olur oda, gerisini koy poşete salla çöpe...
Aslında olayın özeti tam olarak bu, iş ahlakı yok, bir düzen yok, disiplin yok, hak hukuk yok, bunlar olmayınca işini ne kadar iyi bilirse bilsin bişey farketmiyor, burada ben biraz genelleme yaptım o konuda arkadaşlar haklı, bunun için de özür dilerim, kimseye tek tek cevap vererek diyaloğa girip konuyu uzatmak istemedim, birkaç günlük içimde ki sinirle konuyu açtım, yoksa işini doğru yapan kimseyle bir derdim yok, herkese hayırlı işler.