Herkese selamlar. Hesaplanan son 3 gündür reklam gelirlerimde inanılmaz bir düşüş var fakat izlenmeler ve diğer herşey normal. Başına gelen var mı acaba? Öncelikle normal giden zamanları göstereyim, son 1 haftalık bu şekilde normal gidiyordu. Alttaki fotoğraftaki gibi izlenim sayısına yakın bir gelir vardı.
Daha sonra ne olduğunu bilmediğim bir şekilde, çarşamba gününden başlayarak gelir inanılmaz bir şekilde düştü. Başta söyleyeyim yabancı dil bir kanal.
16 Ekim 2024 Çarşamba günü
17bin izlendi ve 6.89 dolar'a düştü. Normalde en az
15 dolar olması lazımdı. Neyse dedim.
17 Ekim 2024 Perşembe günü
11bin izlenmeye 1.79 dolar verdi, ki bu daha önce hiç olmamıştı, uzun videolarım da var
en az 10 dolar vermiş olması lazımdı.
18 Ekim 2024 Cuma günü sonuçlarını da fotoğrafa bırakıyorum aşağıya,
19bin izlenmeye 2.16 dolar vermiş. bu da
en az 17 dolar olması lazımdı.
BGBM'yi inceledim, videolardaki reklam çıkma oranını inceledim, video izlenme sayılarına baktım. Hiçbir fark yok önceki günlerle..
Ayrıca video izlenmeleri google'dan değil direkt anasayfaya düşmelerden, sıradaki video izlenmelerinden ve aramalardan geliyor.
Youtube sayımlarda bir hata vardır diye umut etmek istiyorum ama çok can sıktı. Daha önce böyle bir olay başına gelen var mı?