https://www.r10.net/site-ici-seo-opt...iri-lazim.html
merhaba hocam 2 3 hafta once konu acmistim daha detaylisin orada yazmisdim zahmet degilse bakardiniz.
O konudan sonra buradan seocu bir arkadasla tanistim onunlada bir kac seyler duzeltdik mesala webmaster toolsdan eski domainleri kaldir soyledi yaptik daha sonra 301 yaptik ve cok iyi sitelerden tanitimlar ve footer aldik site nerdeyse 50% yukselis yasadi linkler siralamada iyi yerlere geldi malesef uzun surmedi bu ayin 14 u guncellenme zamani sitem hizla dusus yasadi suanda yinede dusus yasiyor tam cozmedende 301 yapmak istemiyorum artik 6 domain yonelmis.
Kusura bakmayın anlık olarak şuan ki konunuza bakıp cevap verdim önceki açmış olduğunuz konu belirtmiş olsaydınız bakabilirdim.
Şuan için baktım sorunuzun cevabı zaten bir önceki konunuz da mevcuttur. Eski sahibi yada size e posta atan kişi ihtar yapmış yüksek ücrette talep edilmiş bu kişi sitenize alenen suç işliyor bildiği için zararlı backlink gönderiyor olabilir.
Siz ne kadar disavow çalışması yapsanız ne kadar 301 verseniz de nafile. Mevcut düzen olduğu gibi devam etmeli yerine kimsenin bilmediği yeni alan adıyla start verilmeli bunu yapın içiniz rahat eder zaman ile saygılar