Sizin adınıza sevindim, niye derseniz her gün şahit oluyoruz memleketin ne kadar kötü ve iğrenç bir durumda olduğuna.
İzmir'e geçenlerde gittim İzmir İzmir olmaktan çıkmış kültürü silüeti insanı hiçbir şeyi kalmamış, hatta ve hatta çer çöp haline gelmiş. Belediyecilikten şundan bundan ziyade, memleketteki kara cehalet ve yozluk bile hissettiriyor kendini lağım kokusundan. Basmane Alsancak Karşıyaka buca bostanlı vesaire veasire turladığımdaysa, bildiğiniz şehrin varoşların şehri haline geldiğini gördüm.
Alsancak Kordon falan hak getire, Sürekli kavgalar, azıtmalar iki adım atmaya görün bir olay ve polis aracı bitiveriyor. Göçmeni çingenesi bir harmoniden ziyade şehir bildiğiniz leş olmuş yani. Fuhuş kavga patırtı gürültü suç muç bildiğiniz membağı haline gelmiş. İzmir Alsancak kordon tarafının o tatlı silüetinden, cümbür cemaat milletin kordon boyu çimlere serilmesinden, bayram havasından neşesinden hiçbir eser kalmadığı gibi üstüne bir de, Getto halini almış oralar. İğrençlik falan diz boyu.
Bir de bu şehrin kokusuna, silüetine de yansımış resmen. Buram buram lağım kokusu çekiyorsunuz. Bildiğiniz ülkemiz insan profiline ayna tutar hale gelmiş İzmir resmen, İzmir İzmir olmaktan çıkmış. Hayırlı uğurlu olsun, Amerika'da yeni bir hayat, ve tüm bunlardan uzakta mutlu olmanız dileğiyle.
Hayırlı geceler.
Teşekkür ederim
Geçen sene Avrupa'da 5-6 ülke gezdim. Türkiye'ye geldiğimde kaosun içine girdiğimi gördüm ve reel hayata döndüm. 3 gündür buradayım ve stresin S'si yok. Teşekkür ederim, sizin için de hayırlısı olsun.
Yok ben onu yapmam. Bir ihtimal "Yutubır" olurum

Güncellemelerden haberdar ederim, eyvallah
Kanada da gerçekten çok güzel bir ülke. Dediklerinize katılıyorum. Fakat benim ki çocukluktan gelen bir hayaldi. O yüzden buradayım. Ben İzmir'liyim ve hayatımın bir bölümünü orada yaşadım. Buca ile Karşıyaka bir değil, Kahramanlar ile Bostanlı da bir değil. Yani bırakın ülkeyi, bir şehirde bile farklı mahalleler, ilçeler olabiliyor. Ben teşekkür ederim.
Eyvallah Sedat teşekkür ederim
Şu an öyle bir planım yok ama teşekkür ederim. Umarım sizin de istedikleriniz olur
Evet kısmen öyle. Fakat beğenmediğimiz ülkelerin vasıfsızları da ülkemize doluştu. Kendi psikopatlarımız yetmiyormuş gibi, dışarıdan da transfer ettik. Yaradan yardımcımız olsun. Teşekkür ederim