sametx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

1. Öncelikle hosting konusunda Pro hostinglerden önerilerinizi bekliyorum. performans anlamında sorun yaratmayacak firma ve paket arayışı var.
( veridyen, hostinger, hosting.com.tr, guzelhosting )

En hızlı, en stabil maili ile kullanımıyla hosting yada vps gibi tavsiyelere açığım.

2.Tema olarak önerilere açığım.
( woodmart, xstore, elessi ) bu temalara baktım 3ünden birini tercih edeceğiz.

3. Optimizasyon için kullandığınız eklentilerin önerilerine açığım.
Ödeme sayfasını Shopfiy tasarımı olarak düşünmekteyim. Bunu elessi teması sağlıyor. buna uygun eklentiler de var kullanmayı önerir misiniz ?

4. XML dosyamızda 30 bin ürün var hepsini kullanmayacağız. İstediğim ürünleri import etmek için tavsiyeleriniz varmıdır ?

Entegra tarzı bir firma ile çalışıp XML'yi oradan Woocommerce ile nasıl bir entegre edebilirim böyle bir kullanım varmıdır ?

Yorumlarınız için teşekkürler.
Çoğu yazdığını birebir kişisel olarak sıfırdan başlayarak tecrübe ettim kendi firmamda hocam o yüzden seni çok iyi anlıyorum,

1. İlk kurulumumda Hostinger kullanmıştım fakat hiç memnun kalmadım, Türkiye desteği maalesef bulunmuyor yabancı kişilerden çeviri ile destek sağlanıyor. İkinci kez kurulumumda Odeaweb tercih ettim ki bunu çokça araştırdım hiçbir forum sitesinde zorlamama rağmen kötü yorumunu görmedim. iyi ki de tercih etmişim dediğim bir firma. Destekleri gece boyu tahmini 3-4 dakika içerisinde cevap veriliyor çok eli bol bir firma paketimin Inodes kotasını ücretsiz bir şekilde acil olduğu için arttırmıştı hayatım kurtulmuştu. Ufak bir şey de olsa çok sevindirici içten şeyler bunlar destekleri konusunda hiç bir problem görmediğim paketlerinde hiç sıkıntı yaşamadığım bir firma OdeaWeb. Forumda tanıştığım Site hızlandırıcı, web tasarımcı gibi freelancer kişilerinde OdeaWeb kullandığını gördüm. İşin Piri olmamakla beraber kişisel tercihimdir.

2. Tema olarak firmanızın hangi sektörde olduğunu bilmediğimden tam bir şey söylemiyorum ama giyim sektöründe olduğumdan Xstore tercih ederdim seo olarakta bu tarz popüler temalar daha önde olabiliyor ben ne kullanıyorum dersen Bemins kullanıyorum.

3. Optimizasyon için Wp Rocket ve Perfmatters bu ikili Odeaweb hostinginde çok iyi çalışıyor, tabii bunu deneyimli bir arkadaş sizin sitenizin ve temanızın detaylarına inerek hangi optimizasyonların daha iyi olacağını söylemesi gerek. Çünki göreceli ve her sitede farklı bir işleyiş.

4. Ürün yüklemenin en temiz yolu excel ile düzenlemektir eklentiye bırakmamaktır. Ürünleri kategori kategori ayırıp Örneğin yeni bi sayfada stok kodu ve isim kalcak şekilde önce içinden ayırılır. ardından chat gpt yardımıyla eski dosyadan sadece o stok kodu ve isime göre şu dosyadan bilgileri çek denir ve fiyatı vs. gelir. Böyle düzenleyip bir excel haline getirdikten sonra tavsiyem All İmport pro eklentisini kullanmaktır. Ve kategori kategori yüklemenizdir. en temiz wordprese ürün yükleme budur. Çünki ben trendyoldan 4000 lik Ürün listesini böyle geçirdim 1 hafta yolunu aramışımdır.

5. Entegra gibi entegrasyon firmalarında ürün yapın çok önemli örneğin entegradan Hepsiburada daki ürünleri toplu bir şekilde cümbürlop yükleyemiyorsun tek tek woocommercedeki kategorisini seçicen eşliycen vs. vs. yani çok basit bir iş değil diğer entegrasyon firmalarıda böyle ben ürün aktarmak için 10 firma bakmışımdır hiç işimi gören olmadı. Birde ürünlerin varyasyonlu ise işin daha çok zor çünki wordpress altyapısında varyasyon diye birşey yok bir ürünün içine üç renk ekliyorsun üçüde bir ürün oluyor, fotoğraflar bir ürün o yüzden entegrasyon işlerine girmeni hiç önermem.

6. dediğim varyasyon içinde çok güzel bir çözüm ürettim onu da eğer isterseniz detaylı anlatırım.

Teşekkürler