Millenicom saha çalışanıydım ben bile kazıklandım
internetim kesildi ve talep oluşturdum. telekomdaki arkadaşlar geldi ve direkte fırtınadan dolayı telekom kablolarındaki sorunu çözdüler. ardından bana iç hattımda sorun olduğunu söyleyerek teknik servis ücreti kesmişlerdi. ( evim müstakil ve internet kablosu direkt modeme giriyor ) ardından ulaşamadım ve internetimde oluşan hız problemi için tekrardan talep oluşturdum. hiç bi gelen giden olmadı tekrar kafalarına göre ücret yansıtmışlar. Fatura ödemem için aradıklarında durumu anlattığımda telefonu faturamı ödemem için tebliğde bulunup suratıma kapattılar. en son bende yüksek gelen tutarı ödemedim ve icraya vermişler
Tövbe tövbe ne ilginç bir firma bu. Dün başvuru yaptım kadın e devlet sözleşmesini onaylatmak için kırk takla attı. Telefonda beraber yapalım dedi. Ben birazdan yaparım dedim. O zaman sizi 4.30 gibi arayım dedi. Bende 5'e kadar onaylamış olurum dedim. Onaylamadım tabi 5.30 gibi aradı açmadım. Sonrasında 2 defa daha aradı açmadım. Sonra bugün sabah telefon geldi superonline'dan. Kurulum için geleceğiz dediler. Bende sözleşmeyi onaylamadığımı söyledim. İptal mi edecez dedi. Hayır dedim. Sonra hayatımın hatasını yapıp onayladım. Gelip eski modemi çıkarıp yeni modemi taktı gitti. Ayar falan gerek yok içinde yüklü geldi zaten. Bunu da 550 tl olarak superonline geçişli olmama rağmen itelediler. Özellikle çok uyanık kadınları seçiyorlar müşteri temsilcisi olarak.