Kubrick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıda "yeni siteye mümkün olduğunca ilk 6 ay hit verme verirsen de günde 100 hit anca ver oda içeriklerin indexlenmesi için" önerisinde bulunmuşsun zaten. İçeriklerin indexlenmesi için hit gönderebilirsin diyorsun ama ben backlinklerin indexlenmesi için de uğraşmak lazım dediğimde karşımda duruyorsun. Ne diyeceğimi bilemedim

Index zor alan backlink türü profil backlinktir. "profil backlink hiç almadığım için faydasını bilemeyeceğim " demişsin zaten. Profil backlink hiç almadığın için ben anlatayım. Profil backlinkler genelde sitenin sitemap haritasında yer almadığı için zor index alan türdür. Bunları indexletmek için ayrıca uğraşmak gerekiyor, genellikle Google'a bırakırsan görmez (profil backlink türü için konuşuyorum).

Diğer bir husus ise Google'ın aldığınız backlinki ne zaman göreceği konusu. Backlink alan kişi bunu hızlandırmak isteyebilir bu yüzden indexletmeye uğraşır. Kendiliğinden görmesi için beklemek istemeyebilir.

SEO sektörünün yalanıdır. Kişi index aldırmayı bilmediği için şu cümleyi kurar -> "Biz organikten yanayız Google kendisi görecektir". Meali: "Index aldırmayı bilmiyorum."

İyi günler.

tamam kardeşim sensin en iyi sen biliyorsun, sen bu kadar uzun cümle kurup her yere bu şekilde devam et. ben sizler gibi 1-2 site ile uğraşmıyorum 300 tane sitem var ve hepsi ilede tek uğraşıyorum ve hepside kendimin bizzat
hani sen biliyorsun ben bilmiyorum ya anlatayım sana bende uzun uzun, backlinklerin indexlenmesi nasıl olur , backlink verdiğin sitelere hit vereceksin google girip indexlicek , profil linki zaten almadığımı ve araştırmadığımda belirttim sen neyin kafasını yaşıyorsun sen daha internet nedir bilmezken ben web siteleri ile uğraşıyordum 2004 senesinden bu yana. Google index ne zaman alacağı konusunda belirtiyim sen şimdi aniden 100 kilo yükü kaldırmak mı , yoksa o 100 kilo yükü yavaş yavaş mı kaldırmak sağlıklı