@Kubrick; şakamısın dostum toolsun başka yerimi var tabiki google webmaster tools
Yukarıda "yeni siteye mümkün olduğunca ilk 6 ay hit verme verirsen de günde 100 hit anca ver oda içeriklerin indexlenmesi için" önerisinde bulunmuşsun zaten. İçeriklerin indexlenmesi için hit gönderebilirsin diyorsun ama ben backlinklerin indexlenmesi için de uğraşmak lazım dediğimde karşımda duruyorsun. Ne diyeceğimi bilemedim
Index zor alan backlink türü profil backlinktir. "profil backlink hiç almadığım için faydasını bilemeyeceğim " demişsin zaten. Profil backlink hiç almadığın için ben anlatayım. Profil backlinkler genelde sitenin sitemap haritasında yer almadığı için zor index alan türdür. Bunları indexletmek için ayrıca uğraşmak gerekiyor,
genellikle Google'a bırakırsan görmez (profil backlink türü için konuşuyorum).
Diğer bir husus ise Google'ın aldığınız backlinki ne zaman göreceği konusu. Backlink alan kişi bunu hızlandırmak isteyebilir bu yüzden indexletmeye uğraşır. Kendiliğinden görmesi için beklemek istemeyebilir.
SEO sektörünün yalanıdır. Kişi index aldırmayı bilmediği için şu cümleyi kurar -> "Biz organikten yanayız Google kendisi görecektir". Meali: "Index aldırmayı bilmiyorum."
İyi günler.