Bi tane kizim oldugu icin sabir seviyem yuksek bianlik sinirle kizimin babasiz buyumesini istemedigim icin hep aklimda tutuyorum yoksa cok sinirli bi insan olucam ozellikle trafikte
Allah bağışlasın hocam. Trafik ayrı bir dert. Kimin ne olduğu belli değil. Öteki taraftan ülkeyi tamamen yeniden ehliyet sınavına sokmak gerekiyor.
Robot gibiyim son bikaç yıldır hocam, hiçbir şeye keyfim yok hiçbir şey yapmak istemiyorum. Evet iş yapıyorum kendimi geliştiriyorum eğitimler çalışmalar vs. ama zevk olarak hiçbir şey keyif vermiyor. Bu bir doygunluk değil sanki yıllardır depresyondaymışım gibi. Hiç geçmiyor. Şükür bi sorunum da yok ama genel olarak gülmüyorum, çevremdeki herkes ne zamandır gülerken görmedik seni diyorlar farketmiyorum.
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Hobi edinmeye çalışın diyeceğim hocam ama ilk aynaya bakıp kendime de aynı şeyi söylemem gerekir sanırım. Çoğumuz robotlaşmış olabiliriz.
Gayet yerinde. Sorunlardan uzaktayım. Arada stressiz hayattan çok usandığımda ve kaos istediğimde gündemi takip ediyorum. Tek problem uyku düzeni. Hala uyuyamadım. İlaçlar da etki etmiyor.
Ben o sorunu sıkıcı dizi açarak çözüyorum hocam. O kadar sıkıcı oluyorlar ki zorla uyuyakalıyorum.