2013 yılında Star TV'de yayımlanan fakat benim daha yeni haberim olan, Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisini izliyorum. Mutlu bir evlilik yaşayan Ali ve Melek Halaskar çiftinin bir gece Melek'in bir cinayetle suçlanarak hapse girmesiyle altüst olması ve kocası tarafından hapishaneden kaçırılmasını konu alıyor.
Önemli karakterler: Ali, Melek, Başkan, Başkanın adamı Albay, Cezaevi Müdür Yardımcısı Süreyya Hanım, Meşhur Hırsız Kedi, Kedinin Kızı ve Polis Ozan
Diziyi izlerken, dram, aksiyon o kadar çok ki, gerim gerim geriliyorsunuz. Her saniyesinde 1 cümle komedi arasanızda o komedi gelmiyor. Çünkü geriliyorsunuz istemsiz. 15. bölüme geldim ama her bölümde sıkılıyor muyum diye sormadan edemiyorum ama her son sahne polisiye kitaplar gibi katili arıyorsunuz.
Dizi 25 bölüm. Şuan 15. Bölümdeyim. Bana kalırsa çok kaliteli.Böyle bir dizi neden tutmamış anlayamadım. sanırsam sürekli gerilim ve dram olması Hem aşk kaliteli işlenmiş, hem sadakat, hem Ali ve Melek'in bağlılığı.
Bir cinayet var ve bu cinayet etrafında sürekli biriken deliller, ve sürekli biriken yanlışı gösteren emarelerin işlenmiş olması. Ama her bölümün sonunda olaya biraz daha yaklaşılıyor.
İlk 3 bölümü izledigim zaman, aynı gece iki kere kabus gördüm. Dizi deki bazı olaylar kabusum oldu

Bir an önce bitirmeye çalışıyorum.
Vakti olan arkadaşların izlemesini tavsiye ederim.
İzleyen arkadaşlar, konuya mesajını bırakabilir. Yorumlarınızı merak ediyorum