İyi yapmışın, ben ilk arabamı Fuzulev sayesinde aldım, 2. araba için yazıldım ilk araçta 4. ayda çekilişte çıkmıştı. Şimdi 5. taksitteyim çekiliş yapılıyor her ay bekliyorum inşallah. 400 bin 13 bin taksit peşinat yok 37 bin dosya masrafı ödedim.
Bilgi için teşekkürler hocam, ödememde sorun olmaz ise sorun olmayacağını biliyorum, cesaret edemeyenler sallasın
Taksitlerde faiz yok sanırım, ekstra olarak sadece 42k organizasyon ücreti mi ödediniz ?
Evet tek masraf organizasyon.
Geçmiş olsun,
Mayıs gelince anlarsın dolandırıldığını.
en iyisi senin olsun.
Şikayetvarı oldukça inceledim, ödemesini geç yapanlar ve rehin dışında ve danışman dışında sorun görmedim. En iyisi sizin olsun benim tercihim bu.
Umarım hayalinizde ki arabaya daha sonra da eve kavuşursunuz
yalnız şunu da belirtmeden geçmek istemedim
bizi bu hale düşüren acaba yarın sabah kalktığımızda ya da 3 ay 5 ay 10 ay sonra ev araba piyasası ne olacak diye düşündüren sisteme isyan etmeli biraz da gözümüzü açmalıyız
yazık çok yazık.
Hocam teşekkürler onu düşünürsem hiçbir şeye sahip olamayacağımı biliyorum. İsyan etmeyip çabalıyorum sadece.
Hayırlı olsun inşallah. Takipteyim
Yorumlarda kimse bu sistem ile araç veya ev almadığı için boş boş sallamış durmuş. Ben bu sistemle 1 araç daha önce aldım, şimdi 2. aracımı alıyorum hatta üzerinden 12 ay geçti bile. Bana da dediler 1 yıl içinde araç fiyatları 200 kat artar hiç bir şey alamazsın vs, şimdi 700binlik araç 600bin'e düştü ben daha karlı oldum. Kulak asma mağdur falan olmazsın.
Teşekkürler hocam, hayırlısı olsun
Bencede kulak asma, hayırlı olsun inşallah
Teşekkür ederim
Yani sistem mantıklı geldi ama nasıl oluyor ben hiç anlamadım WhatsApp yazabilir misiniz hocam ?
Hocam müsait değilimde internette var baya
onca insan giriyor alalen dolandırıyorlar heee tmm

muz cumhuriyeti kimse şikayette edip kapattıramıyor hee onada tmm

iyi yapmışsınız mal sahibi olursunuz. 1 senede mal vs artmaz merak etme herkes gördü o fırşatçılığın finalini bu fiyatlara bile satabilen satar piyasa nal topluyor
Teşekkür ederim,
Çok mantıklı bir iş yapmışsınız hocam Hayırlı uğurlu olsun, abimde seneler önce girmişti ev için sorunsuz şekilde işlemlerini yaptı.
Evet hocam işlemler öyle oluyor ödemeyi gecikmeden yaparsanız
Hocam daha bir seneden az bir zmn var mayıs ayına. Oho o zamana kadar o araba 1000 tl olur çok zor.
mantıklı bir iş yapmışsınız. sabırlı olursanız sonuca ulaşırsınız. bacanağın 2 kardeşi araba ve ev aldılar.
Teşekkürler, sabırlıyımdır hocam 😁
Benim amcam fuzulevden aynı mantıkla aldı onun şansı 2.çekiliş ona çıkmıştı. Önumüzdeki ayda taksiti bitiriyor arabası aldığı fiyattan daha değerli.
Amca oğluda eminevimden benzer mantıkla aldı ara ödeme yaptı oda felan fıstık oda 1 ay önce 900 binlik arabasını aldı.
Velhasıl kelam bence zamanında bu düzene karşı gelen ve mantıklı bulmayan biriydim fakat çevremde görünce bir tık daha iyimser duruma geldim.
Belki arabamın borcu bittiğinde değiştirmek için bu sisteme dahil olabilirim.
hayırlı olsun hocam
Teşekkür ederim
Olumsuz yorumlar yapanlar bu işe girip girmemekde sorun işaretli kişilerdir bence 😅. Bende kötülüyordum ama içimde herzaman bu sisteme girmek vardı. Ama ekonomiye güvenmediğim için yarın piyasa ters düz olma ihtimali vs nedenlerle erteledim ama aslında bu devirde riske girmeden bir adım ileri atamassın . Hayırlısı olsun arabayı aldığınızda lğtfen tekrar konu paylaşımı yapın 🔥🙂
Aracımı paylaşacağım hocam, teşekkürler