Arkadaşlar başlangıçta söylemek istiyorum; lütfen on binlerce fiyat verecekseniz konudan uzak durun çünkü bütçem çok yok ve fiyat/performans arayışındayım.
Eğer uygun fiyat verilirse anında ödeme yapabilirim ve siteye başlayabiliriz.
Örnek siteyi vereyim size:
https://vault.ink/
Bu şekilde bir site. Motivasyon sayfam var Instagram'da, insanlar böyle siteye gelecekler ve eğitim hakkında bilgi olacak. Sonrasında anket olacak, ankete tıkladıkları zaman bir kaç soru olacak soruları yanıtlayacaklar. Ne kadar paran var? ne zaman eğitimi almayı düşünüyorsun? kaç yaşındasın? e-Postan ne? telefon numaran ne? gibi bir kaç soru.
Ya zaten sitede anket var anketi yalandan doldurursanız neler olduğunu, anketi bitirince karşınıza ne çıktığını görürsünüz aynısı olacak.
Arka planda da benim sitem için sitem.com/login böyle özel bir bağlantı olacak sitede login seçeneği olmasın ben direkt link üzerinden login yaparım.
Müşterilerin yanıtlarını göreyim oradan. Sonra müşterilere "ONAYLA - SİL" seçeneklerinden birini seçeyim artık müşteriye ulaştıysam veya sildiysem oradan seçeyim.
Bu şekilde bir site. Basit, scriptini bir yerden çekebilirsiniz önemli değil. Hızlı olması lazım, anket sitesi bir nevi. Arka planda login seçeneğiyle giriş yapıp anket sonuçlarını görüp kategorilere göre "onayla - sil" seçeneğini seçip ayıracağım sonuçları o kadar.
Bana DM atarsanız direkt görüşebiliriz arkadaşlar ama lütfen fiyat ile dönüş yapın bana.
Siteyi kontrol edip bir bakın nasıl site olacağını görmüş olursunuz. Hazır site scripti atabilirim size o scripti de çekebilirsiniz önemli değil.