Merhabalar herkese iyi forumlar bi kaç gün önce evimin önünde arabamı çekmek istediğimde yer bulamadım sonrasında 2 kişilik yere tek araba koyan birisini gördüm mahalleden birilerinden numarasını buldum aradım sonrasında adam geldi oraya giremezsin öyle böyle araban sığmaz beni niye rahatsız ediyorsun falan dedi arabayı park ettim biraz aramızda sözlü tartışma yaşandı adamda benden yaşça büyük babam yaşında adam yani adam bi anda üstüme yürümeye başladı baya dövecek beni neyse mahalleden birileri geldi falan zor tutuyorlar adamı derken neyse başıma bela almayayım diyip evime gittim zorda tutsam kendimi. Sormak istediğim soru şu lütfen yok adam gerçeğini çıkartsa yok öyle yok böyle demeyin zaten yapmadım ama cezası var mı merak ediyorum. Adam üstüme yürüdüğü sırada arabada babama ait ruhsatlı kuru sıkı tabanca vardı havaya 2-3 el korkutma amaçlı arabadan alıp havaya ateş etseydim bunun bana hapis cezası veya nasıl bir yaptırımı olabilirdi cevap verirseniz çok sevinirim herkese iyi geceler ❤