Hocam nissan ve Alfa romeo harici yedek parça sıkıntısı allah korusun çok ağır bir olay geçmediği sürece sıkıntı yaratmaz. Ek olarak ağır hasar kayıtlı araçlardan uzak durmanı tavsiye edebilirim. hepsi birbirine benzer durumda ama benim düşüncem bu yönde.
Nissanı koymayacaktım listeye ama görüntüsü ve motoru gidişi aldı beni benden reis yedek parça sıkıntısı varsa zaten yanarız yatar öylece çok sağol verdiğin bilgiler için
Sakın Vectra alma pişman eder aman diyim
Reis opel iyi değilmidir neden
Detaylı okumadım ancak bence bir araç binmek için alınıyorsa 200 bin km üstü olmamalıdır.
Şayet ağır hasarlı araç alıyorsanız da ön arka şase ve podyelerin oynanmamış olmasına ve direklerin boyalı olsa dahi bükülmemiş olmasına dikkat etmenizi öneririm. Harici diğer parçalar boyanmış değişmiş çok da önemli değil ağır hasarlı araçta.. (Binerken boyası değişeni aklınıza gelmiyor.) Bir de araç alırken motor testi yapmak isterseniz motor sıcakken boşta 4 bin devir veya üstü 3 saniye gaza basıldığı esnada birisi egzoz çıkışına beyaz kağıt tutarsa yağ yakıp yakmadığını ve attığı parçaların yağ olup olmadığından anlayabilirsiniz..
Aracın şase veya podyede işlem varsa ve almaya niyetli iseniz araca binip yüksek hızlarda yolda kontrol edilebilirliğine bakarsınız şayet yolda tutulmasına sorun yoksa tercih edilebilir.
Şimdiden hayırlı olsun.
Evet normalde bende 150 bin km üstü bakmazdım ama bütçe bunlara yetiyor maalesef ağır hasar kayıtlı araçları tercih etmem aslında hiç ama gördüm aracı yani temizdi diriydi bilemiyorum çok sağol verdiğin bilgiler için
Arabayı babandan bile alsan o fiyata alacağın araba illa ki sanayi yüzü görecek hocam. Kötü araç yoktur bakımsız araç vardır. Araba zaten iyi kötü kendini belli eder. Marka olarak değilde bakımlı olanına bakmanı tavsiye ederim, hayırlı olsun.
Öyle tabi ama herkes bakımlı yazıyor be hocam kimse demiyor ki şu sorunu var şurası böyle diye bakıp görmesek kakalayacaklar
Bence yarın almayın.
Zira saat gece 11 ve hâlâ siz 12 araç arasında karar verememişsiniz.
Basit bir hesap yapalım
Bunlardan en az 4 üne bakmaya gidip exper yapsanız 6000 den 24 bin gider.
Önce marka/model belirleyin ardından bütçenize uygun arama yapın. Yoksa bu belirsizlikle çıkamazsınız işin içinden
Yok hocam zaten 1 aydır listemizde olan modeller bunlar ve içlerinden seçemedim henüz bana kalırsa nissanı alırdım ama kullanıcı tavsiye ve yorumlarıda çok önemli