Gözlemle biraz başında biri var mı karşı cinsten, varsa aynı kişiyle sık sık birlikteyken görüyor musun, beraberler mi falan çözmen lazım önce. Eğer beraber değilseler bile tebrikler, senden daha gözü kara bir adamla rekabet ediyorsun. Karalar bağlamaya gerek yok, kızın senden hoşlanacağı varsa zaten hiç önemli değil, sen baş gösterdiğin gibi ilgisini sana verir. Baktın pek gözü yok sende, o zaman next next next.
Nasıl yaklaşacağını pek düşünme bir de, kızı yalnız görürsen bir yerde usulca git yanına, naber de, nasıl olduğunu sor, bir şeyler yiyeceğim/içeceğim beraber gidelim mi de, alacağın cevaba göre belli olur her şey. En azından gözleri seni görsün yani. Sonrasına bakarsın.
Lakin şöyle bir şey var, kadınlardaki iç mekanizma erkeğin değerini ölçme konusunu gerçekten iyi beceriyor. Ha kadınlar kompleks canlılar, mesela hiç ummadığın, asla bana bakmaz dediğin bir kadın azıcık sohbet etsen senden hoşlanabilir, hatta eli yüzü düzgün, yatı katı olan o kadar adam varken benim neyimi sevdi lan? diye de sorgulatır üstüne. Dene yani, reddedilirsen de s. et üstüne fazla düşünme. Tanıştıktan bir süre sonra hareketlerinle sözlerinle ilgini belli edersin, ama öyle açık açık reddedilmeyi de bekleme, anlarsın zaten. Hop atlayıp senden hoşlandım çıkalım mı falan deme, bırak kendisi göstersin bunu.