hepimiz yeri geldiğinde tüketici haklarımızı korumaya çalışıyoruz. bunun için farklı yöntemler mevcut. bazı firmalar şikayetvar gibi sitelerin varlığını bile umursamıyorken diğerleri akıllılık edip sırf şikayetvar'daki sorunları çözmek için ek ekip oluşturuyorlar.. Bundan 1-2 ay önce Papara hesabım hiçbir sebep göstermeden kapatılmıştı fakat ben sebebi tahmin edebiliyordum aşağı yukarı. Yüksek miktarda para girişi oluyordu ve ticari hesaba geçmemiştim. Zaten gelen ücretlerin faturalarını kestiğim için ek olarak ticari hesapla uğraşmak istememiştim.

Bugün şikayetvar'dan gelen bir maile rastladım. Zamanında açtığım Papara şikayeti "Papara" markasından taşınıp, banka hesabı dolandırıcılığı kategorisine alınmış. Bu kategoriyi incelediğimde neredeyse hepsinin paparayla ilgili olduğunu gördüm. Bana sorununuzu çözeceğiz diyip 5 yıldız + şikayeti kapatma teklifinde bulunup hiçbir şey yapmayan firma büyük ihtimal şikayetvarla anlaşma yapıp kendisini kötüleyen, 1 yıldıza sahip şikayetler için ayrı bir kategori oluşturtmuş.

Bu ülkede hakkını almak zor, gerçek anlamda.