Hocam ne yaparsan yap abone izlenme alma ne varsa organikte var. Konu ve video dikkat çekici olursa bir yerde izlenirsin için rahat olsun. Ben yeni kanal açtığım zaman 20 gün boyunca günde 1 kere aynı saat video paylaşıyorum 20 günden sonra rakip analizi yapıyorum onlar hangi saatlerde günde kaç kere video paylaşıyor diye bakıyorum. Rakiplerime göre kanalı şekillendiriyorum eğer izlenme almazsa kanalı kapatıp başka bir kanaldan devam ediyorum. şu an 1 kanalım tekrar eden içerikten gitti(toplam izlenme 10m+) diğeri de 48 saat 400k görüntüleme alıyor. Pes etme ama kendine bir süre ver o süre sonunda olmuyorsa da o kanalla devam etme yeni mail yeni kanal ile devam etmen daha sağlıklı olacaktır. Ben bu şekilde yapıyorum.
Not: Arada bir paylaşım saati bilgisayar başında olursam planlamadan direkt elle atıyorum bunun sebebi de youtubenin beni bot olarak algılamamasını sağlamak. 2-3 günde bir insan gibi davranış sergiliyorum gerisi full planlı gidiyorum
Ben tamamını elle attım şu an manuel şu ilk kanal ilk günden bence güzel izlenme aldı, abone de olurlar herhalde zamanla