Sevgili r10 kullanıcıları;
Kripto bölümünde bir çok hizmet sunan ve bildiklerimi paylaşmaya gayret eden biriyim. Geçmişte bu konuda bir bilgilendirme yazısı hazırlamıştım fakat canlı bir örnek sunarak güncellemek doğru olacaktır diye düşündüm. Bugün Grid bot nedir ve her borsada artık ücretsiz sunulan botlarla herhangi bir bot ödemesi yapmadan kazanç elde edilebilir mi? ne kadar olur hakkında örnek vereceğim.

Öncelikle bu konuda hiç bir bilgisi olmayanlar için tanım vermek doğru olacaktır.

Grid bot, kripto para piyasalarında yaygın olarak kullanılan bir ticaret stratejisidir. Bu bot, belirli bir fiyat aralığı içerisinde otomatik olarak alım-satım işlemleri gerçekleştirir. Grid (ızgara) yapısı, fiyatın belli seviyelere ulaştığında alım ve satım emirleri oluşturur. Yükselen fiyatlarda yüksekten satmayı, düşen fiyatlarda ise düşükten almayı hedefler.
Avantajları:
  • Piyasadaki dalgalanmalardan faydalanarak kar elde etme imkanı.
  • Kullanıcı müdahalesi olmadan 24/7 çalışabilme.
Dezavantajları:
  • Büyük fiyat düşüşlerinde zarar riski.
  • Yanlış fiyat aralıkları belirlenirse düşük verim.
Özetle, spot grid botlar, volatiliteyi lehine kullanmak isteyen yatırımcılar için etkili olabilir, ancak dikkatli strateji planlaması gerektirir.

OKX borsasını kullanma nedenim demo hesap ile bot kurulmasına izin veren ve bu botlarınızdan verim aldığınızda bunları gerçek parayla tekrar kurarak bot pazaryerinde (stratejinizi gizleyerek) yayınlayarak kullanıcılardan sabit ücret ya da komisyon geliri elde ederek kazanç elde edebilme imkanı vermesi.

Kurduğum grid botların ekran son durumunu aşağıda göstermek istiyorum. Karar takdir sizindir. Kullanıp kullanmamak size kalmış.

Referansım ile kayıt olanlara bu kurulumlarda yardımcı olacağım ve ekranda gördüğünüz kazançların sağlandığı ayarları paylaşacağım ve bu konuda ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceğimi de belirtmek istiyorum.

Herkese bol kazançlar diliyorum.

13.11.2024 - 19:10 güncelleme