1. Proje Tanımı

"TikTok platformunda, sadece benim belirlediğim hesaplara takipçi ve beğeni gönderebilecek bir bot yaptırmak istiyorum. Bu botu yalnızca ben kullanacağım."

2. Özellikler ve İşlevler

Platform: Bot, TikTok platformunda çalışmalı.
Takipçi Gönderme: Bot, belirlediğim TikTok kullanıcılarına otomatik olarak takipçi göndermeli. Bu işlemi kaç takipçi göndereceğimi belirterek komut verebileceğim şekilde yapmalı.
Beğeni Gönderme: Bot, belirlediğim TikTok videolarına belirli bir sayıda beğeni gönderebilmeli. Beğeni göndereceğim videoları ve kaç beğeni olacağını ben belirleyeceğim.
Kullanıcı Arayüzü: Botu kullanmak için basit bir arayüz olmalı. Bu arayüzde, hangi hesaplara takipçi ve hangi videolara beğeni göndereceğimi belirtebilmeliyim.
Güvenlik ve Gizlilik: Botun güvenli olması ve TikTok kurallarına uygun şekilde çalışması önemli. Hesabımın ceza almaması için TikTok’un limitlerine uygun hareket etmeli.

3. Özelleştirme ve Kontrol

Bot tamamen manuel komutlar ile çalışmalı; otomatik işlemler yapmamalı. Hangi hesaplara ne kadar takipçi veya beğeni göndereceğimi kendim seçmeliyim.
İleride başka özellikler ekleyebilmek için yazılım esnek olmalı (örneğin, yorum yapma özelliği eklemek).

iletiişim için r10 pm den veya whatsapptan iletişime geçiniz

not: ön ödeme isteyen kişilerin yazmaması rica olunur