Bakın yazışmalara dikkat ederseniz bu durumun 3. oldugunu söyledigimi görebilirsiniz.
1. si mybb eklentisinin bozuk oldugundan dolayı dediler ki o eklenti heryerde calisiyor buna ragmen yedeklerimle birlikte kaybimi tolere ederek sunucuyu kurdum.
2. si bir gün akşam yine sunucu çöktü dediler sebebide sabah hestia ya güncelleme gelmisti o dediler onada tamam dedim
2.sü hiç mantıklı olmamasıyla birlikte.
Kendim elektrikciyim ve Türkcell ve diğer datacenter santiyelerinde yönetici statüsünde çok iş yaptım ve şunu söyleyebilirim ki bu anlatılan durumun yaşanması ve veri kaybı oluşması neredeyse imkansız. Çünkü yedegin yedeği vardır. Elektrik olarak konuşuyorum.
Bir ikincisi ben sunucumun sabah çalıştığını söyleyene kadar elektrik kesintisinden sonra sunucumun çalışmadığı yönünde imalar mevcut ve sunucum linux mavi ekrana düşüyor
daha anlatacağım bir çok mantık hatası firma ilk başta bana dese ki biz bi hata yaptık olan oldu verileride kurtaramadık dese insalık halidir normal derim.
bununla da kalmayıp sen benden yedek hizmeti almadın sorun çıktı ben senin sunucunu sildim demesi zaten başlı başına bir sorun.
bu konunun elle tutulur hiçbir yanı yok.
Teşekkür ederim...