Sonunda birisi gerçekten derdimizi anladı hocam çok teşekkür ederiz buradaki yorumlardan kastınız facebook yorumları mı ?
- Ürün detay sayfası oldukça karmaşık bu kadar iç içe ve karmaşık şeyler insanları satın almaya teşvik etmez.
- Genel olarak web site tasarımınız 90'lardan fırlamış gibi tasarım konusunda dışardan birisinden yardım alıp profesyonel bir tasarım hazırlatıp uygulatmanızda fayda var.
- Hakkımızda vb. sayfalar oldukça amatörce hazırlanmış kimse kim olduğunu, ne olduğunu bilmediği bir yerden alışveriş yapmak istemez özellikle günümüz şartlarında.
- Ürün detay sayfalarına girdim bir kaç ürünün yorumlarını vs. inceledim ürünler ile ilgili neredeyse hiç yorum yok daha önce denenmemiş bir ürünü denemeyi herkes istemez.
- Web sitenizin anasayfası aslında bir çok şeyi anlatır anasayfanın alışverişe ve ürünlere teşvik edici olması gerekir iyi bir sem planlaması yapılması gerekir çok amatörce ve baktığımda bomboş.
- Ek olarak sürekli reklam bütçesi ile trafik elde etmeye çalışırsanız bir yerden sonra sizi yoracak bu durum blog gibi bir alan yaratıp siteye organik ziyaretçi çekmek için elinizden geleni yapmalısınız.
Bunlar bir kaç dakika içerisinde tespit ettiğim şeyler daha detaya inecek olursak çok eksiğiniz var ve günümüz şartlarında bu koşullara dikkat eden ve eksiksiz yerine getiren sayısız firma var sadece reklam vererek kazanç sağlamayı beklemek biraz zor her sektörde rekabet çok fazla artık o yüzden profesyonel birileriyle hem reklam alanında hem websitenizin düzenlenmesi tasarımın yeniden revize edilmesi gibi alanlarda içeriklerin düzenlenmesi gibi alanlarda çalışmanızda fayda var.