wordpress için tema yaptırmak istiyorum. Duruma göre elementor ile de olur. Yapılacak tema yavaş veaya sorun yaratmamalı dır. Bu işin altından kalka bilecek arkadaşlar iletişim kurarlar ise sevinirim. 2 gün sonra ulaşamayacağım bir sorun olduğun da destek konusun da sorun yaratacak yada işi beceremeyip 2 mizin de zamanını boşa harcayacak kişiler lütfen iletişim kurmasınlar. Ödeme olarak cüzzi miktarda ön öceme yapacağım tüm ödemeyi iş sonu. Bu şekilde çalışmayı uygun gören arkadaşlar iletişim kursunlar lütfen çünkü ödeme yapıp hiç bir sonuç elde edemedik bir kaç kişi den hem boşuna zaman kaybettik hem de parayı geri almada zaman kaybettik o yüzden bir birimizi kırmadan güzel bir iş yapacağım birisi ile anlaşmak istiyorum. İşçilik olarak adlandırayım fiyatı çok yüksek arkadaşlara bütçem yetmez o yüzden makul fiyat vere bilecek arkadaşlar ile çalışmayı tercih etmek zorundayım.

Gereken sayfalar

1 Ana Sayfa
1 Detay Sayfası
1 içeriğin listelendiği sayfa

toplam 3 sayfaya ihtiyacım var. iletişim vs gibi sayfalar kopyalanıp çoğaltıla bildiği için vs bunları yazmaya gerek duymadım.