İlk satışını yaptığım @KizirogLu; Abimden yorum
KizirogLu
2 kısıye daha satıldı ancak arkadaşlar isimlerini yazmak ıstemedıler çok pm gelir diye güzel bir şekilde devam ediyorlar.
* Eğitimi aldım beklentilerimi karşıladı ve aynı gün kazancı gördüm inşallah sorunsuz devam edecektir.

https://www.r10.net/adsense-ve-ben/4...post1087940632
Arkadaşlar yukarıdaki konuda arbitaja başladığımı paylaşmıştım ve google ads yerine facebook hitlerini aldım ve sonuçta başarıyı elde ettik. Aşağıda reklama verdiğim ücret ve getirilerini göstereceğim.
Öncelikle Nelere ihtiyacınız var:
* En az googleden 500-1000 organik hit alan bir wordpres web sitesi. Tabi ki adsenseli olacak. Googleden hit gösterim kısıtlaması yememesi içindir. Ancak sosyal medyadan zaten hiti olan bir site ise sorun olmaz.
* Ortalama bir hostıng yeterli.
* Şahsi facebook reklam hesabı
NELER VAADEDİYORUM:
* Yazılan haberler tamamen gerçektir ve giren kullanıcı yazıyı bilerek isteyerek okuyor. Bazı siteler gibi yalan haber vs. yoktur.
* Reklam yerleşimini ben kendim yapacağım ve nasıl yapıldığını öğreteceğim.
* Çok tıklanacak haberleri nasıl bulacağınızı öğreteceğim.
* (EN ÖNEMLİSİ) Tr bir sitede BGBG yi nasıl yüksekteceğiniz öğreteceğim. Legal ve şeytanın aklına gelmeyecek bir yöntemdir. Tamamen kendi buluşumdur.
* Reklam yapmasanız bile sosyal medyadan hit çeken kişilerin bgbg sini yine de yükseltecek yöntemidir.
* Olurda başaramadık o zaman size çok önemli bir sır daha vereceğim ve tüm facebook masraflarımızı geri alabileceğiz.*YİNEDE OLURDA,SİZİ İKNA EDEMEDİM VEYA OLMADI PARA KAZANAMADIK DERSEK PARANIN TAMAMI İADE EDİLECEKTİR.
Artık daha ne demem gerekiyor bilmiyorum. Konuyu çetrefilli görsellerle süslemeye gerek yok. Çalışma sadece 3 kişiye paylaşılacaktır. Anlaştığımız kişilerle sıra ile çalışma yapılacak bire bir destek olacağım.
Öncelikle kendi bilgisayarıma sizi bağlıyor ve gösterdiğim verileri sesli olarak ıspatlıyorum. Ardından yapmanız gerekenleri uygulayıp işleme başlıyoruz.
BİLMENİZ GEREKENLER:
* İşlemlerde elbette adsense ban riski mevcuttur. Bunu göze almalısınız. 3 yıldır 1 kere ban yedim parayı yatırdılar ancak hesap gitti. Çünkü sistemde reklam yerleşimi biraz yoğundur. Sayfa TO 8-10 arası oluyor. Ortalama bir değerdir ancak tabi ki garantisi yok. Ziyaretçiler siteye girip yazıları tamamını okudukları için hitler organik sosyal medya hiti olarak geçmektedir.
Adsense hakkında bilgisi olanlar aşağıdaki değerlerden TR bir sitenin ne kadar yüksek değerlerde olduğunu görecektir. o yüzden sistemi işi bilen kişilere öğretmek istiyorum. Gelen pmlere dönüş yapmama hakkım mevcuttur. Ticaret geçmişi vs.. ye göre dönüş yapacağım. Herkesle çalışmıyorum.
Eğitim Ücreti: 40 bin TL dir. Kısa süreli 20 bin TL. İndirim yoktur. 1 adet @KizirogLu abime satıldı. 2 kişiye daha satım yapılacak
Son olarak sisteme başlamadan önce size verileri gösterip ispatlayacağım. Sisteme başlamadan son kez size devam edelim mi diye soracağım. İstemezseniz paranızı yine iade edeceğim.Sistemi anlattıktan sonra yukarıdaki şartlar dışında iade olmayacaktır.

GEÇEN AY eylül BGBG VERİLERİ

BU AY BGBG VERİLERİ

ORTALAMA BGBG

SON 3 AY HİT hitlerin neredeyse%99 u sosyal medyadan gelmektedir.

GUNLUK ORTALAMA

Forum Dışı İletişim: teknobaraka@gmail.com