globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünya boştur lo

İnan dünya serveti sağlığı geri getirmeye yetmez.
Önemli olan onu kaybetmeden anlamak hocam. Umarım konunun faydası olur.

dexterbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazı için teşekkür ederim , umarım sağlığına kavuşman için bir yol bulunur.
Ben teşekkür ederim hocam İnşallah bir çok hastalığın bulunur.

ÖzayDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçici bir hayat, hastalıkta sağlıkta geçici. Kısa bir yolculuk.
Ama bu yolculukta sağlıklı ve güzel yaşam yaşamak varken paranın esiri olmak üzücü.

eisenheim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evre 2 akciğer kanseriyim evre 3 e adım adım yaklaşıyorum (Ömrümde sigara ve alkol kullanmadım). 4 Yıldır beynimde agresif bir tümörle yaşıyorum zaten akciğerlere kadar sıçrama sebebi kendisi. Yinede hep şunu diyorum kendime. Her işini halledebiliyorsun ellerin tutuyor ayakların tutuyor ve sen yalnız yaşayan bir insansın peki ya bunlarıda yapamasaydın ? Kemo ve radyoterapi seanslarına gelen insanları görüyorum hep birileri var yanında ve benim maalesef kendimi bırakmak gibi bir lüksüm yok. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum ve geçmiş olsun demekle keşke geçebilseydi diyorum ama en güzel umutların içinizi doldurup, yüreğinizdeki yaşama tutunma sevincinizin çok daha fazlalaşmasını diliyorum. Ve dilerim en yakın zamanda tedavi olanağı bulunur ve sizde özlediğiniz hayata kavuşursunuz.
Evet.. Hastalığın zorluğu kadar da birine muhtaç olmak çok zor.. Kendim ile beraber annem de benle acı çekiyor. O olmasa ne yaparım bilemiyorum. Umarım birlikte daha güçlü olabiliriz. Umarım bizlere de geçmiş olur ve geçmişte kalır.

FairyTales adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatımda okuduğum en güzel yazılardan bir tanesi gerçekten. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum tez zamanda iyilesmenizi diliyorum.
Teşekkürler hocam umarım konu amacına ulaşır. 1 kişiye bile dokunabildiysem ne mutlu.