onların cevabı
Merhaba,
Yasin bey kontrollerimi sağladığımda sisteminiz elektrik kesintisi sebebiyle kapanan TR-3 kodlu sunucuda bulunmaktaydı ve ilk o cihazi aktif ettik. Sunucunuz sonradan hata verdiye bizim yapabileceğimiz ekstra bir durum bulunmamaktadır. Personellerimiz kontrol sağladığında linux os sistemli sunucunuz kilitlenmiş durumda olarak gözükmektedir. Bu durumda ne yapabiliriz bize öneri verirseniz yapabiliriz.
Not: Sunucunuzda yedekleme hizmeti ekstra almadığınızdan dolayı yedekleme hizmetinde mevcut yedeği bulunmamaktadır.
Saygılarla Yiğit Hosting.
cevabım
Tamam o zaman bırakın öyle kalsın sunucuyu düzeltemiyorsanız ki bu tamamen sizden kaynaklı bir durum tüm zararımı karşılarsınız ve ben o sunucuyu tekrar kurmayacağım söylediğim gibi sizinle çalışmama kararı alıyorum. İyi çalışmalar dilerim...
onların cevabı
Merhaba,
Sözleşmelerimizi incelerseniz gereken net detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Sizleri iyi niyet ile yaklaştım fakat şu anda iyi niyeti suistimal ediyorsunuz. Gereken zararınızı hukuki yollardan arayabilirsiniz o halde.
cevabım
Elektrik kesildi bütün herşey gitti yeniden kur demek mi? iyi niyetle yaklaşmak sabah çalışan sunucu akşam nasıl bozuluyor buna kimse inanmaz. Kusura bakmayın. Durumu R10 üzerinden tartışalım ayrıca hukuki haklarımı kullanmam gerekirse hiç çekinmeyeceğime emin olabilirsiniz. Aynı durumu 3.kez yaşıyorum bir öncekilerde de ben sesimi çıkarmamıştım.
onların cevabı
Merhaba,
Elektrik kesintisinden sonra sunucunuz aktif edilmiştir, sizlerinde dediği gibi "sunucum sabah aktifti" dediniz. Sunucunuz aktif konuma tekrardan alınmıştır kesintiden sonra. Bizler gereken işlemi zaten sağlamışız? Bu durumda sizin yaptığınız iyi niyeti suistimal ederek yukarı çıkmaktır. R10 üzerinden tartışmak istiyorsanız açarsınız şikayet konunuzu durumu açıklarız.
cevabım
Yigit bey güzel oynuyorsunuz sizi tebrik ederim. Sabah çalışan sunucu önce elektrik kesintisinden dolayı mavi ekrana düşüyor ben size sabah aktifti dedikten sonra zaten aktif etmişiz napalım daha ya dônüyor. Bunun izahı yok bu sizin hatanız ve üstünü kapatmaya çalışıyorsunuz. Üstünü kapatmaya çalıştığ ınız durum nedir bilmiyorum ancak bu etik bir davranış değil üstüne bir de beni suçluyorsunuz kusura bakmayın ama sizinle tabiki çalışmayacağım. Durumu öğrenmek ve aydınlatmak adına sunucunuzun bilgilerinide r10 üzerinden sizden talep edeceğim bakalım savunmanız nasıl olacak... Gerçekten şu duruma üzüldüm. Bir de size o kadar çok r10 üzerinden destek olmaya çalışmışken. Para pul önemli değil ancak r10 da o konuyu açacağım iyi çalışmalar.
onların cevabı
Merhaba,
Tabii ki konu açmanızı bekliyoruz, sizler gibi kötü niyetli bir müşterimiz zaten bizim olamaz. Durumu siz kendiniz ağızınızla belirtiyorsunuz ondan sonra olumlu cevap gelmeyince r10'a şikayet açacağım diyorsunuz. Tabii ki açın buradan yazdıklarımızın aynısını oradan da yazalım. Talebinizi kilitliyorum iyi çalışmalar.