Bu sanırım denizin önünde bir duvar varmış gibi. Duvarı delmeden denizi göremiyoruz gibi mi yorumlanır? Bu konuda kararsızım çünkü ekonomisi iyi olmayıp refah içinde yaşayan yerler var.
Bizimkine benzer bir yer yok hocam.
Fakir ülkeler var ama mecbur olduğu için yaşıyorlar , ekonominin iyi olmadığı yerde hırsızlık yolsuzluk , kavga , dövüş artar zaten.
İnsanların aç karnına , gezip gülüp eğlendiği bir ülke ben bilmiyorum.
Hem fakir hem mutlu bir ülke varsa oraya gidelim , fakir olduklarına göre para birimimiz onlarınkinden daha değerli olması lazım.
Ayrıca bizim fakirleşmemiz çok farklı bir şey dünyada eşi benzeri yok , hatalı politikaların göstere göstere uygulanarak halkın bilinçli şekilde fakirleştirildiği bir ülkeyiz biz.
Fakir ve zengin uçurumunun açıldığı bir ülke.
Bu insanlar ekonomiyi gelir adaletsizliği olduğu için eleştiriyor. 2 Senede ülkedeki 90 milyon insanın cebindeki paranın yarısından çoğu hopp diye alınıyor. Sıkıntı bu.
Hepsinden öte parayı ekonomiyi boş verin şuanda Türkiyenin en büyük tehlikesi mültecilerdir. Bu mülteciler ülkenin kültürünü yapısını bozuyorlar
Artan nufusları ile Siyasette Türkiyenin ilerde çizeceği bir çok yol haritasında söz hakları olacak.
+ Bir çoğu saatli bomba gibi dış ülkelerden biri bunları örgütleyebilir yeni bir terör yapılanması kurabilir yada bir çok iç karışıklığa sebep olabilir. İhanet etmekte arapların üstüne yok zaten bu konuda nam salmışlar.
Neyse umarım ben yanılırım ama zor gibi