Öncelik olarak şunu belirtmeliyim ki kimse asla kapanmayacak bir numaranın garantisini veremez kendi numaranız dahi olsa spam yaparsanız numaranız kapanır bu net bu konuda anlaşalım.
Sanal Numara alırsanız:
Numaranın hiçbir türlü garantisi olmaz numaranız bir kere patlarsa bütün müşterileriniz ile birlikte bütün geçmiş gider. Ama kendisi öyle takılmalık önemsiz bir şey yapacaksa tercih edilebilir uygun fiyattadır.
(Sanal WhatsApp numaraları çok hızlı patlar bilginiz olsun sanal alacaksanız başka ülke alın)
Fiziksel Numara alırsanız:
Aldığınız ülkeye veya satıcıya göre değişir.
+44 ingiltere için her 6 ayda bir açtırma parası ödemeniz gerekir bu da çok maaliyetli maalesef. Ayrıca bazı satıcılar size başka kod vermek istemeyebilir haberiniz olsun önceden onu konuşun numaram kapanırsa geri açıp bana teslim edeceksiniz diye
Numero, Textnow, 2ndline tarzı uygulamalardan numara kiralayabilirsiniz bunlardan numero fena değildir +1 i en mantıklı buradan alırsınız. Aylık ücretleri biraz pahalı ama siz istediğiniz zaman SMS falan alabiliyorsunuz ayrıca numaranız spamlıysa değiştirebilirsiniz. - (eksi) yanları her ay yüklü bir ücret vermeniz gerek ayrıca numara başkasının eski numarası olarak gelebiliyor.
#Reklamlar#
Burada kendi sattığım ürünün tanıtımını yapacağım
+380 Ukrayna numarası satıyorum istediğiniz zaman hesabınızı açıp size geri teslim edebilirim onlarca müşterim mevcut. İsterseniz eski sağlam hesap verebilirim ya da sizin istediğinize benzer sona sahip numara açabilirim. (4849, 0101 gibi)
Numaralarımın her türlü arkasındayım illegallik yoktur direk bayiden açıyorum ayrıca numaranın sadece yıl sonunda bir kereye mahsus çok düşük bir yenileme ücreti vardır güncel kur ile 54₺ gibi bir rakama denk geliyor. İlgilenirseniz özelden ya da Whatsapptan yazabilirsiniz.
https://wa.me/380730321514