Bu yorum bana çok saçma geldi sayın dost.
3 tarafı deniz olan cennet bir ülkede neden arabalaşmalıyız? Hepsi aynı işlevi görüyor. Yapılacak hiç mi aktivite kalmadı? Tanrı bizlere tek bu toprakları mı verdi? Dümdüz arazide olsak hiçbir doğa güzelliğimiz olmasa araba diyebilelim hadi.
Araplara genelleme yapmak pek mantıklı bir seçenek değil.
BAE emiriliği, qatar, kuveyt tarzı körfez ülkeleri çağ atlamış şekilde. Kendilerini çok iyi geliştiriyorlar. Gelecek yüzyılda petrole ihtiyaç olmayacak. Lakin çoktan petrol bağımlılıklarını her şirkete yatırım yaparak zenginleşiyorlar. Ayrıca gördüğüm kadarıyla; kültürlerine, manevi değerlerine tek bir laf bile atamazsınız. Sonucu orada çok ağır.
Hocam en basiti takip ettiğim bir kadın ünlüye bae de bir vatandaş laf atıyor takip ediyor kız buna en sonunda el hareketi çekip küfür ediyor sonra vatandaş olan şahıs şikayet edince haklı olan o oluyor. Kendi içlerinde milli değerleri yüksek olabilir ama ahlaklı olduklarına inanmıyorum. Şahsi düşünceniz dediğim gibi, ben 3/4 sene önce bu konulara kafa yormayı bıraktım distimim geriledi ne sosyal medya ne siyaset ne sosyal bilimler ilgilenmiyorum artık.