İnsanlara gereken hizmeti veriyorlar hocam. Ben haber sitesi sahibi yada içerik üreticisi değilim. Fakat dikkat ettiğim birkaç husus var. Biz okumayı sevmiyoruz. Sonuç odaklıyız. Yemek nasıl yapılıyor değil, malzemeleriyle ilgili kısıma bakıp geçiyoruz. Yazı eğer kıymet görüyor olsa bugün "seo uyumlu makale" nin taban fiyatı 1 çay parası olmaz idi. Okumayı sevmediğimiz gibi yazmayı da sevmiyoruz. E bu işten para kazanmak isteyen kişiler de sadece para kazanmaya odaklı olduğu için "kurulan cümlelerin hiçbir önemi yok, sayı dolsun da paramı alayım" düşüncesiyle yazıyor. İşi bilen zaten "o paraya uğraşmaya değmez" deyip kendi işini kuruyor. Detaylandırılabilir tabi. Fakat ben insanları tembelleştirdiğimizi değil, tembellere hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Eğitimli kesim çok az ve eminim şurada yabancı haber sitelerine bakan birkaç kişiden birileriyiz. O yüzden fazla lafa gerek de yok uzattım zaten. Şimdi birileri alınıp "sen nasıl konuşuyorsun kardeşim" gibi yorumlar yapıp bana kızacaklardır da. Kusuruma bakmayın fakat, tembeliz, okumuyoruz, cahil kalıyoruz.

Teşekkürler, saygılarımla iyi çalışmalar hocam.