akhadian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanır mısınız aylardır aynı sorun bende de mevcut ve hala çözüm bulamadım. Google dışındaki arama motorlarından (inanır mısınız duckduckgo'dan bile ziyaret var) günde 50+ ziyaret var fakat google aramalarında hiçbir şekilde sonuç alamıyorum. Site:siteadı.com şeklinde arayınca hiçbir problem yok, search console üzerinde hiçbir problem yok. Dediğiniz gibi no-index ve robots üzerinde hiçbir problem yok. Manuel ceza yok, hiçbir yerde hiçbir problem yok fakat sitemiz de içeriklerimizle bağlantılı olabilecek 2400 keywordde hiçbir sıralamada yok. Eğer bir çözüm bulabilirseniz konu üzerinde takipteyim aklınızda olsun hocam.

En son google topluluğuna biri yazmış çok benzer bir sorun hakkında. @celilcan; bey konuya dahil oldu adresi de sordu fakat dönüş yapmasını bekliyorum. Muhtemelen yoğundur. Ama bir umut işte. En azından google; "problem şu kardeşim seni o yüzden göstermiyorum" dese yine aanlayacağım ama hiçbir şey yok.

İyi forumlar. İyi çalışmalar.
inşallah en kısa sürede çözüme kavuştururuz. Denemediğim yöntem kalmadı. Google topluluğunda da bir sorun görmediklerini söylediler. site:example.com şeklinde arattığımda 2021 yılında indekslenen http olarak görünen sadece homepage geliyor. Onun dışında hiçbir şey gelmiyor.