1.5 sene önce semtimde bulunan bir perdeciye kısaltması için fon perde verdim. Kısaltmak yerine dalgınlıkla perdenin yarısı kesmiş ikiye bölmüş

İnsanlık halidir olur dedik ama ne zararımı karşıladı nede aynısını vermeyi teklif etti. Ya parasının yarısını alırsın yada elimde bulunan belirttiği kumaştan yeni bir tane dikerim dedi. Belirttiği kumaşta da benim verdiğim fonun rengi yok

Evli olanlar bilir kadınların böyle şeylere ne kadar önem verdiğini

bende kabul etmedim parasının tamamını istedim kabul etmedi şikayet edeceğimi söyledim gülerek istediğin yere şikayet et hiç bir şey olmayacak dedi ne yaparsan yap dedi
Esnaf odası
Maliye
Zabıta müdürlüğü gibi ilgili yerlere şikayette bulundum.
Yakın zamanda yana tutuşa arayarak şikayetimi geri almamı istedi. Zararı 2 katı olarak ödedi. Aldığım ürün tam tamına 2 katına çıkmış 2 katı olarak parasını ödedi. Kayıt dışı çalıştığı ortaya çıkmış. İş yeri sanıp beni aradılar dükkan kapamasına kadar gidebileceğini söylediler. Müşteri olduğumu söyleyince kusura bakma dediler teşekkür edip kapattılar

Demem o ki hakkınızı savunun. Ben burada bu kadar uğraşmayacaktım gülerek bir şey olmaz istediğini yap dedi diye her yere şikayet ettim. Sonuç halen uğraşıyor. Kayıt yapmak zorunda kaldı. Zararımı da karşıladı