Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun , ben de özele bi türlü güvenemiyorum daha önce yaşadıklarımızdan dolayı , ameliyatını olunca özele almayı planlıyorum.
Dün VM Medicalparktan fiyat aldım 500k fiyat belirlendi , sana yıllar önce verilen fiyata göre gayet uygun evi bırak anca eski bi araba parası.
Maddi yönden her türlü hastaneyi tedaviyi karşılayabilecek güçteyiz ancak insanların hastalık hallerinden faydalanıp gerekli gereksiz her türlü tedaviyi ve tahlili yaptıkları için maalesef güvenemedim , aslında özeli düşünmeye başlamıştım çünkü ameliyat için " Belki Perşembe " diyorlardı , ama okadar kalmadı bu sabah aldılar , şimdi ameliyatta en erken 11-12 saat sürer 15 e kadar yolu varmış. Sağlıklı bir şekilde çıktıktan sonra alabilirsem iyi bakım şartları olan bir özel hastaneye almak istiyorum.
Teşekkür ederim öncelikle, size de çok geçmiş olsun. Evet biraz uzun sürüyor, benim 8,9 saat arası sürdü. Ameliyattan sonra kafasında yoğun bir basınç hissedecek, sesleri uğultulu duyacak biraz, bu belirtilerin normale dönmesi 10 günü bulabiliyor. Bu süreçte çok dikkatli olmanız gerek, tuzlu yiyecekler kesinlikle yasak, enfeksiyonlara karşı çok titiz olmanız gerek. Bir de benim ameliyatımdan sonra hormonlarda bir bozulma olmuş mu diye hormon testi yaptırmıştım. Şu an nasıl durumu? patoloji raporu temizdir umarım.