Arkadaşlar selamlar, bu konunun popüler konulara gireceğini ve ilgi göreceğini biliyorum peşinen belirtmek isterim ki yaşanan olaylarda forum ve yöneticilerinin bir kusuru ve alakası yoktur sadece forumda gördüğünüz sıradan bir konunuyu dahi incelemeniz gerektiğini belirtmek için yaşadığım tecrübeyi anlatıyorum çünkü benim için fazlasıyla ağır bir tecrübe oldu.
R10.NET (
Rokito Digital LTD ) Firması 5651 Sayılı Kanun kapsamında
BTK tarafından onaylı
Yer Sağlayıcı'dır yaşanan olayların firma ile alakası yoktur.
2021 Yılında forumda açılan Hakkınızda Olumsuz Haberleri Kaldıralım - İtibar Yönetimi başlıklı bir konuyu açan U.Y ile iletiişime geçtim, iletişime geçme sebebim ise iş insanı bir büyüğümüz ile ilgili açılan itibar karalayıcı sahte haberleri kaldırtmak idi ancak ben bu sürecin kanuna uygun mahkemeler ve ilgili birimler ile organize bir şekilde ilerleyeceğini sanarak iletişime geçtim, iletişime geçtiğim şahıs ile yaklaşık bir 10 dakika telefon görüşmemiz oldu ve şahis normal bir mahkeme sürecinin çok çok üstünde bir fiyat verdi bende geri dönüş yapacağımı belirttim ancak iletişime geçtiğim şahıs 1-2 adet haberi bizlere kendisinin bu işi yapabileceğini göstermek için bizlerden onay almadan kaldırtmış ki zaten işin patladığı kısımda bu.
U.Y isimli şahısın bizlerden herhangi bir ücret veya onay almadan kaldırdığı haberler sadece bize güvence vermek için tamamen karşılıksız olarak sahte mahkeme tebligatları ile (yanlış okumadınız adamlar mahkeme kararının sahtesini yapıyor ve Hur***.com gibi kurumsal sitelerden haberleri kaldırıyor) kaldırdığını ben savcı karşısında öğrendim, olayın yaşandığı gün saat 03.00'a kadar internetten gelen siparişlerimi teslim etmek için uğraştım ve 03.30 gibi uyudum saat 04.30 gibi kapımız çok siddetli bir vurma sesi ile çalmaya başladı ben daha yataktan kalkmadan annem kapıyı açmış (Polis abiler yukarı çıkana kadar evrak yok edilmemesi için aşağı kapı farklı bir zilden açılmış bizim kapımız doğrudan yukarı kapı vurularak çalındı) bende kapı açıldıktan yaklaşık 30 saniye sonra koridora çıktım ve kapıda çok sayıda üniformalı polis gördüm ve hepsi organize bir şekilde teslim olmamı istedi ben olayın şokuyla sadece ellerimi kaldırdım annem ve babam tamamen çöktü düşünsenize gene 4.30 kapınızı özel harekat çalıyor kapıyı açıyorsunuz ve ellerinde tam otomatikler ile kaldır ellerini diyorlar.
Teslim olmamın ardından ilk olarak bir devlet hastanesinde sağlık raporum alındı ve karakol nezarethanesinde 14-15.00'a kadar bekledim bu süreçte avukatımda bende dosyada gizlilik olduğu için (Eş zamanlı 7-8 ilde yapılan bir operasyon) bilgi alamadık ve söylediğim saatlerde nezarethane camından 3 adet polis abi geldi İstanbuldan geliyoruz Arkadaşı almaya dediler zaten direk üstüme alındım bizim karakoldaki abiler bir çay için alırsınız dedi ve 15 dakika daha nezarette bekledim (bu kısım diğerlerine göre iyiydi sigara ve çay içebiliyordum kısmen de olsa ailem gelebiliyordu yanıma) İstanbuldan gelen abiler çayını içinde beni çıkardılar ve kelepçe ile İstanbul plaka bir araca bindim tekrar sağlık raporu aldık ve İstanbul'a doğru yola çıktık Allah razı olsun İstanbul'dan gelen abiler kelepçe takmadı çünkü asıl dosyayı inceleyen polisler onlardı ve böyle bir suç örgütüne dahil olmayacağımı biliyorlardı yaklaşık 4 saatlik yolda tam bir abi gibi karnımı doyurdular sigaramı verdiler ve Vatan Emniyete kadar sohbet ederek geldik.
Vatan emniyet tamamen farklı bir dünya, çok büyük çok karışık ve çok çok çok ciddi, içeriye girerken ben 10 sene çıkamam diyecek bir atmosfer veriyor. İlk olarak polis abiler sagolsun aileme geldiğime dair bilgi verdiler sonrasında ise ayakkabı bağcığım dahil olmak üzere üstümdeki tüm eşyalar alındı son sigaramı içtim ve sıkıntılı SON Vatan Emniyet -2. Kat Hücrelerine indirildim. Hayatımdaki en zor 3 gün ömrümün sonuna kadar burada geçirdiğim 3 gün olacaktır buna eminim. Vatan emniyet -2 Kattaki nezarethaneler ile narkotik şube deposu karşı karşıyaymış ve hala o illegal madde kokularını burnumda hissediyorum çok ağır bir kokuydu, hücrelerde sağımda tacizci, solumda 1.20 cüce 30 kilo illegal madde yakalatmış ortalarında ben Google adsense kovalıyorum çok enteresan bir ortamdı velhasıl 3 gün plastik bir koltukta yattım kalktım kusmuklu bir battaniye verdiler ama onu ilk dakika attım, en unutamadığım an ise maalesef orada bir saat veya zamanı algılayabileceğiniz bir şey yok yerin atlında ve her zaman ışıklar yanıyor bir anda ben uyumaya çalışırken 2 polis abi geldi ve beni aldılar ben serbestim herhalde şükür diyordum saati öğlen 1-2 sanıyorum aslında gece 2 imiş ve fotoğraf çekinmem gerekiyormuş, elime rakamlar yazan bir tahta verdiler ön-sağ-sol poz verdim ve tekrar hücreme döndüm.
3 Günün ardından Sayın Savcı Bey'in karşısına çıktık orada muhabbet edebildiğim kişilerden 2 adet daha R10 üyesi vardı konuyu görürlerse selam olsun onlara hatta birisi haber sitesi sahibiydi sahte tebligat ile haber kaldırmış ve gelmişti dolandırıldın niye geldin demiştik 2'side benle aynı durumdan müzdarip idi umarım çok çekmeden atlatmışlardır. Savcı bey gündemden ve teknolojjiden anlayan biri olduğu için beni sadece yurtdışına çıkma yasağı vererek serbest bıraktı ancak bu ve bundan sonraki tamamen beraat süreci fazlasıyla yıprattı.
Gelelim yıpratma sebebine olayda olan isimler Türkiye'nin ENLERİ; Adn** Ok***, Sara**** Suç Örgütü Liderleri, Ser*** Koda*****, Pet** Dinç** ve niceleri ile aynı davada yargılandım ve bu bana ömrüm boyunca unutamayacağım bir ders oldu.
Siz siz olun bir telefon konuşmasını dahi önemseyin çünkü olayla alakanız olsun veya olmasın tek bir takibe yakalanmanız yetiyor bende hukuka aykırı bir iş olduğunu bilmeden sadece bilgi ve fiyat alıp üstüne ufak bir komisyon ekleyip fiyat vermek için ulaşmıştım ama benim için yorucu 3 seneye maal oldu. Umarım kimse bu tarz konular yaşamaz.